Hirdetés
Hirdetés

Részegen és jogosítvány nélkül lopta el egy kézdivásárhelyi vendéglő autóját

Részegen és jogosítvány nélkül lopta el egy kézdivásárhelyi vendéglő autóját Kovászna megye

Bűnügyi eljárás indult egy 30 éves férfi ellen, aki ellopta egy kézdivásárhelyi vendéglátóegység autóját, ráaduásul mindezt ittasan és hajtási engedély nélkül tette – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel fél 1 körül a kézdivásárhelyi rendőrség munkatársai járőrözés közben megállítottak egy személygépkocsit a Bem József utcában.

Az autó volánjánál egy 30 éves férfi ült, aki alkoholgőzt árasztott, ezért megszondáztatták és leheletében 0,94 mg/l alkoholszintet mértek.

A vizsgálatok nyomán az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal semmilyen kategóriájú járműre.

Mivel az autón egy helybéli vendéglő emblémája szerepelt, a rendőrök kiterjesztették az ellenőrzést és megállapították, hogy a férfinak nem volt mivel hazamennie, ezért eltulajdonította a járművet egy vendéglő parkolójából. Nem volt nehéz dolga, hiszen az autó ajtaja nem volt bezárva és a kulcs is a gyújtásban volt.

A férfit 24 órára őrizetbe vették, a továbbiakban lopás, jogosítvány nelküli vezetés és ittas vezetés miatt folyik ellene eljárás.

forrás: Kovászna megyei rendőr-főkapitányság

fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük