Hirdetés
Hirdetés

Ragassz és nyerj! a Rádió GaGával

Ragassz és nyerj! a Rádió GaGával Kovászna megye

Nyereményjátékra hív a Rádió GaGa, a Székelyföldet 95%-ban lefedő, 12 frekvenciával rendelkező, egyetlen erdélyi magyar kereskedelmi rádióhálózat. Csatlakozz te is az akcióhoz, és légy a 42 nyertes egyike! Ragassz & nyerj! névre keresztelt játékunk 2023. szeptember 13-án vette kezdetét, és a 11 héten keresztül tartó kampány során remek ajándékokkal lepjük meg hallgatóinkat.

 

Matricavadászat

Amennyiben te is a 42 nyertes egyike akarsz lenni, akkor nincs más dolgod, mint partnerbolthálózatukból vagy a Rádió GaGa stúdióinak egyikéből megszerezni egy GaGa-matricát, és azt felragasztani autód hátsó részére. A matrica átvételekor kérd az ajándék autóillatosítót is, amelynek használata bár nem kötelező a játékban való részvételhez, de praktikus és esztétikus. Így hát miért ne használnád?!

A matricák beszerezhetőek az Eldi és Merkúr üzletekben Maros megyében, az Eldi, Merkúr és Amigo üzletekben Hargita megyében, a Merkúr, az Amigo,  a Bertis és Deák Hámor üzletekben Kovászna megyében, valamint a Rádió GaGa hostesseitől, illetve a Rádió GaGa bármelyik stúdiójából.

 

Kattints ide a partnerboltjaink, stúdióink listájáért, ahonnan átvehetőek a fent említett tárgyak.

 

A kampány időtartama alatt a rádiós műsorvezetők feliratozott GaGa-autóval vadászatokra indulnak előre nem közölt időpontokban. Érdemes folyamatosan résen lenned és hallgatnod a rádiót, hiszen fel kell ismerned saját magad ahhoz, hogy megkaphasd a 35 darab 200 lej értékű Merkúr vásárlási utalvány egyikét. A műsorvezetők minden esetben bemondják a rádióban a kiszemelt autó ismertetőjeleit és a helyszínt, illetve maga a vadászautó is messziről felismerhető GaGa-felirattal fog rendelkezni. A vadászatok október 16-án indulnak, így érdemes még ezen dátum előtt beszerezned a matricát.

 

Sorsolás

Szeretnél nagyobb értékű nyereményekért is játszani? A november 29-i sorsoláson a következő ajándékok találnak gazdára:

 • 1 db 8000 lejes utazási ajándékutalvány a World Travel Shop felajánlásával, a nyertes által kiválasztott helyszínre (repülőjegy, szállás, étkezés, vagy akár teljes turisztikai csomag);
 • 2 darab Apple iPhone 13;
 • 2 darab Huawei Watch GT 3 okosóra;
 • 2 darab 4 fős, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége félpanziós ellátással;

A sorsoláson bárki részt vehet, aki az autójára föltett matricát lefotózza és feltölti a saját Facebook-oldalára. A megosztáskor fontos bejelölni a Rádió GaGa (@Radio GaGa) bármely Facebook-oldalát, valamint használni kell a megadott #gagamatrica hashtaget. Figyelem: a rádiónak 5 Facebook-oldala is van, az előjött listából bármelyiket lehet jelölni. Több taggeléssel nagyobb esélyed lehet a nyereményekre.

 

Azt gondolod, hogy ha már levadásztak és kézhez kaptad a 200 lej értékű Merkúr ajándékutalványt, akkor számodra véget ért a játék? Egy percig se aggódj! Az utcán már levadászott szerencsés játékos is részt vehet a nagy nyereményekért folyó online nyereményjátékban.

 

 

Játékra fel!

 

Partnereink :

 • World Travel Shop, az álomutazások szakértője
 • Merkúr, a székelyföldi üzletlánc
 • Transversum Media Trade – a Médiatér csoport reklámfelületeit értékesítő médiaügynökség.

 

A kampány időtartama: 2023. szeptember 13. – 2023. november 29.

A kampány részleteit és szabályzatát itt keresd.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. szeptember 14., 14:24
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Akkor még 1 ok, hogy rádió gagát hallgassunk!
  A reggeli műsorvezető hölgy akár a google, vagy a feleségem….😁😂🤣 találgat és mindenhez ért!!!! Néha nem ártana X témakörből 1-1 meghívott, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba!!!! Minek irritáló hangon mellébeszélni és fére tájékoztatni a hallgatót!