Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Orbaiszék az RMDSZ biztos bázisa

Orbaiszék az RMDSZ biztos bázisa Kovászna megye

Újabb mandátumot kapott Kis József, az RMDSZ Orbaiszéki Szervezetének elnöke (képünk), a kedd délután Zágonban megtartott tisztújító küldöttgyűlésen, amelyen a Szövetség megyei vezetősége mellett Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, a Szövetség államfőjelöltje is részt vett.

Hirdetés
Hirdetés

„Bajtársak vagyunk, és ezt szavak nélkül is tudjuk. A bajtársiasság azt jelenti, hogy akkor is melletted állok, amikor Te tévedsz, és én akkor is számíthatok Rád, amikor én tévedtem. És ugyan melyikünk nem tévedett még az elmúlt harminc év során? Nem véletlenül vagyunk ma Zágonban. Kiálltunk, és kiállunk Kis József mellett” – hangsúlyozta Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke, kiemelve, hogy Orbaiszék az RMDSZ biztos bázisa.

Van még tartalékunk, van még erdélyi magyar ember, akit meg lehet szólítani, hívta fel a figyelmet Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, aki szerint a következő négy napban az erdélyi magyar közösség mozgósítása a tét.

 „Jó kollégák vagyunk, jóban-rosszban egyek vagyunk, adja Isten, hogy ez tovább is így legyen” – fogalmazott Kis József, az RMDSZ Orbaiszéki Szervezetének újabb mandátumot szerző elnöke, megköszönve a bizalmat az orbaiszéki küldötteknek. Az orbaiszéki szervezet ügyvezető elnöke Fazakas András Levente megyei tanácsos lett. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük