Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ököllel támadt a kéjnő

Ököllel támadt a kéjnő Kovászna megye

Brassóban a rendőrség és az ügyészség bűnvádi kivizsgálást folytat egy 31 éves, előpataki nővel szemben, aki a gyanú szerint az utcán megtámadott, ütlegelt és kirabolt egy férfit. Hogy miért? Mert nem tartott igényt a szolgáltatására!

A rendőrségi jegyzőkönyv tanúsága szerint június 2-án 23 óra körül az előpataki hölgy a brassói vasútállomás közelében szexuális szolgáltatásait kínálta egy férfinak, aki elutasította az ajánlatot, majd elindult az Állomás sugárúton. A nő követte az utcán, és az egyik benzinkút közelében rátámadt, ütlegelte, közben erőszakkal elvett tőle 200 lejt. A férfi értesítette a rendőrséget, az elkövetőt sikerült azonosítani, és 24 órára őrizetbe venni. Rablótámadás és rablás gyanújával indult hatósági kivizsgálás az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség a korábbi hasonló esetek tapasztalatából eredően figyelmeztet, hogy a prostituáltak a tényleges aktus által többféle súlyos betegséget terjeszthetnek, az aktus időszakában is lophatnak, rabolhatnak, cinkosaik is lehetnek. A legjobb megoldás közömbösen vagy akár udvariasan elutasítani őket, mert a szóba elegyedés, az „igen is, meg nem is” magatartás, az alkudozás vagy a sértő megjegyzés konfliktusokhoz, bosszúhoz vezethet, és a prostituáltak által kiszemelt „kuncsaft” számára különösen veszélyes lehet, ha éppen ittas állapotban leledzik.

Címlapfotó: Előpataki idill 1907-ből. Ma a Sepsiszentgyörgy melletti falu lakosságát túlnyomórészt romák képezik

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. június 7., 18:08
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Hagyjuk az álszent pollkorrektséget, mert a Hírmondó tudtunkkal nekünk íródik! Egy cigány prostituáltról lehet szó, akitől a,, kéjnő” megnevezés annyira távol van, mint Makó Jeruzsálemtől! A,, kéjnő” az arisztokráciàt illette meg, de ezzel csak az a bizonyos k betű közös… Az elnáspágolt kliens se tájidegen, ott lakhat a szomszédban. Koma, rokon, jó barát! Ne hülyitsük az embereket, arra van a Fakelook!Maradok tisztelettel, akkor is, ha nem közlitek!