Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyílik a baróti korcsolyapálya

Nyílik a baróti korcsolyapálya Kovászna megye

Lázár-Kiss Barna Andrásnak, Barót polgármesterének a Facebookon közzétett közleménye szerint ma, csütörtökön nyílik a baróti korcsolyapálya.

Hirdetés
Hirdetés

Az elöljáró azt írja, a diákok vakációjának ideje alatt a pálya délelőtt 10 és 13 óra között, valamint délután 17 és 21 óra között is elérhető, a vakáció után azonban már csak a délutáni program marad érvényben, vagyis csak 17 és 21 óra között lesz használható.

A korcsolyapályához a bejárás továbbra is a városi sportcsarnok felőli kapunál történik, használata ingyenes. „A nyitási program változhat kedvezőtlen időjárás esetén. Mindenkit sok szeretettel várunk!” – zárja közleményét a város elöljárója.

A tavaly január 19-én megnyitott baróti korcsolyapályát az iskola sportpályáján szerelték fel, és egyelőre valószínűleg ott is marad, ugyanis, mint a város polgármestere a legutóbbi tanácsülésen kifejtette, úgy látja, egyelőre ez a hely a legbiztonságosabb a gyermekek számára. Azt is elmondta, a pálya üzemeltetése tavaly nem került túl sokba a polgármesteri hivatalnak, ezért úgy határoztak, továbbra is ingyenesen bocsátják azt az érdeklődök rendelkezésére.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük