Felhívás!

Négy igennel jutott tovább a tehetségkutatón a szentgyörgyi táncoslány

Négy igennel jutott tovább a tehetségkutatón a szentgyörgyi táncoslány Kovászna megye

Lenyűgözte a Românii au talent című műsor zsűrijét a 12 éves Konnát Barbara, így a sepsiszentgyörgyi lány négy igennel jutott tovább a tehetségkutató következő fordulójába.

“Bravó, Barbi! Szenzációs voltál. Nem számítottam ekkora durranásra. Dinamikus vagy és bátor. Láttam, hogy a kamerát is figyelted. Nagyon jó vagy, és ha így folytatód, csillogó jövőt látok neked a tánc területén” – mondta Smiley a produkciót követően.

A zsűri négy tagja, Andra, Alexandra Dinu, Smiley és Florin Călinescu egyaránt elégedettek voltak a műsorszámmal, így Barbara négy igennel jutott tovább a műsor következő szakaszába.

A fiatal lánynak már kiskora óra szeret táncolni, és mivel látták benne a tehetséget, szülei beíratták egy profi tánctanárhoz.

Barbi az utóbbi két évben nagyon jó eredményeket ért el, számos díjjal tért haza különböző táncversenyekről. Edzője Molnár Eni elmondta, a lányt a Pro Tv kereste meg és hívta meg az előválogatásokra, miután az interneten látták a róla készült felvételeket.

Egy héttel korábban a rétyi Csoma Attila tűnt fel a tévés tehetségkutató színpadán, aki szintén négy igennel jutott tovább szenzációs tuba-produkcióját követően.

A teljes produkció ITT tekinthető meg.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások