Felhívás!

Napközi tábor Csernátonban

Napközi tábor Csernátonban Kovászna megye

Kisiskolásoknak szervezett keresztény napközi tábort az Alsócsernátoni Református Egyházközség október 28-31. között.

A szinte 40 résztvevő gyerek imádsággal, énekléssel kezdte a napot minden reggel, majd Ábrahám élettörténetével ismerkedtek rendhagyó módon. A csapatépítést, lazítást számos játék biztosította, amelybe szintén lelkesen bekapcsolódtak a virgonc gyerekek.
Október 31-én az istentisztelet keretében a szülők számára is bemutatták a tanult énekeket, elhangzott, milyen nagy szükség van a hitre életünk különböző helyzeteiben. Megható volt azt hallani, milyen gyermeki szívvel imádkoztak a kis résztvevők, hálát adva Istennek, kérve szabadítását, gondoskodását.
A tábor főszervezője Takács Lajos lelkipásztor volt, a játékokat, csoportos foglalkozásokat Raff Andrea vallástanár kordinálta, segítőkész anyukák biztosították a rendet, az édességet, és az italokat. A zenei és igei részről Raff Róbert berecki szórványlelkész gondoskodott. A gyerekek testi táplálékát a csernátoni Kovács Panzió biztosította, szépen terített asztallal, és finomabbnál finomabb házias ételekkel várták naponta a kis sereget. A program anyagi támogatója Kovászna Megye Tanácsa volt, amit a támogatottak ezúton is köszönnek.

Raff Róbert lelkipásztor

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.