Felhívás!

Mezei mondjon le!

A Magyar Polgári Pártot a politikai pluralizmus iránti igény, a választás szabadságának gondolata hozta létre… Az MPP addig őrzi meg létjogosultságát, ameddig a választás szabadságának jegyében úgy viszonyul a politikai verseny és együttműködés kérdéséhez, hogy az nem csak a magyar érdek érvényesítését, hanem a magyarok közötti békességet is erősítse. Ez az érték kerül most veszélybe.

Érthetetlen okok miatt azok kerültek a vádlottak padjára, akik az elmúlt időszakban eredményeket mutattak fel, a nemzetpolitika koordinátái szerint képviselték a pártot, illetve a szabálytalanságokra hívták fel a figyelmet. Az elnökkel szembeni bizalmatlanság tetten érhető a szervezetek java részénél és a párt közmegítélésében is. Nem sikerült új programmal, új politikai irányvonallal előállnia, sőt az MPP korábban elért eredményei is veszélybe kerülnek…

Mi, az MPP jövőjéért aggódók kötelességünknek érezzük jelen nyílt levélben is felszólítani az MPP elnökét, hogy vessen véget a megosztó és kirekesztő politikának, vessen véget a sorozatos kizárásoknak, a kizárásokkal való fenyegetéseknek. Mi a lelkiismeret pártján szeretnénk maradni, amint azt egyik pártjelszavunk is hirdeti.

Ezért elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az országos választmány döntését, mely szerint a kirekesztő politika csődöt mondott, a párt elnöke nem tartotta be… Úgyszintén elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a pártot a szabályokat áthágva kiszolgáltatja és bábként vezeti. Mindezek ismeretében alulírottak felszólítjuk Mezei Jánost, hogy mondjon le!

Aláírja az MPP 22 tisztségviselője, Kovászna megyéből Pethő István választmányi elnök, Kulcsár-Terza József-parlamenti képviselő, Lukács László megyei tanácsos, Csáki Attila, a Kovászna megyei, Nagy Gábor Levente, a sepsiszentgyörgyi szervezet elnöke, továbbá Cseh József (Gelence), Fejér Levente (Zabola) és Szotyori Angéla (Málnás) polgármesterek

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.