Felhívás!

Még lehet jelentkezni

Még lehet jelentkezni Kovászna megye

Július 7-ig jelentkezhetnek Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának gyakornoki programjára azok a fiatalok, akik most folytatják vagy nemrég fejezték be az egyetemi tanulmányaikat.

A program célja, hogy a fiatalok közelebbről megismerjék az önkormányzat működését, tapasztalatot szerezzenek a közigazgatás területén és a jövőben hasznosítani tudják a megszerzett ismereteket. A gyakornoki program két alkalommal, egy-egy hónapig tart majd.

A tavalyhoz hasonlóan Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának irodáiba, alárendelt intézményibe, illetve az alpolgármesteri kabinetekbe is várják azokat a fiatalokat, akik szívesen részt vennének a gyakornoki programban, kamatoztatnák az ismereteiket és új tapasztalatot szereznének azáltal, hogy bekapcsolódnak a különböző irodák napi tevékenységébe, esetenként pedig rendezvények szervezésébe.
A jelentkezéshez szükséges iratcsomónak az alábbiakat kell tartalmaznia: kitöltendő kérés (sepsiszentgyorgyinfo.ro oldalon érhető el), önéletrajz (Europass), személyazonossági igazolvány másolata, egyetemi igazolás, amely azt bizonyítja, hogy a jelentkező egyetemi tanulmányokat folytat, vagy nemrég fejezte be azokat. A dokumentumokat a kata.dobai@sepsi.ro címre szükséges elküldeni július 7-ig.

A jelentkezők július 11. és 15. között egy személyes beszélgetésen vesznek részt, annak érdekében, hogy a tanulmányaiknak és érdeklődési körüknek megfelelően választhassák ki a program szervezői a szakirodát vagy alárendelt intézményt, ahol majd a gyakornokságot végzik.

A programban idén összesen 20 fiatal vehet részt, az első csoport július 18. és augusztus 12., a második pedig augusztus 13. és szeptember 9. között gyakornokoskodhat. 2021-ben 14 fiatal gyakornokoskodott a sepsiszentgyörgyi önkormányzatnál.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.