Felhívás!

Lapunkkal csak nyerhet!

Lapunkkal csak nyerhet! Kovászna megye

Amint azt a Székely Hírmondó olvasói megszokhatták, az előfizetési kampányok alkalmával bemutatjuk azokat, akiknek legutóbb kedvezett Fortuna, és különféle plusz nyereményekkel gazdagodhattak, mindamellett, hogy naponta biztosan kézhez kapják kedvenc olvasmányukat. Nem árulunk zsákbamacskát, beszéljenek tehát néhányan nyerteseink közül!

 

Zágonból Bálványosra

Lapunkkal két éjszakára szóló szolgáltatáscsomagot: szállást teljes ellátással a bálványosi Grand Hotelben, korlátlan wellness-használattal a Grand Santerra SPA-ban, valamint egy Rasul erdélyi kékiszapos kezelést nyert a zágoni Jánó Sára.

A nyereményt a fia, Jánó Zoltán és élettársa, Zágoni Erzsébet vették át. A boldog pár kérdésünkre elmondta: mivel Jánó Sára már túl idős az üdüléshez, a fiának ajándékozta a nyereményt.

– Mindenképp örülünk a lehetőségnek, hisz régebb is akartunk a Grand Hotelbe menni, csak akkor épp le volt foglalva – mondta Jánó Zoltán, megjegyezve, hogy mihamarabb szeretnének ellátogatni Bálványosfürdőre. – Amúgy is szeretünk kirándulni, leginkább a román tengerpartra járunk – avatott be. – Érdekesség, hogy édesanyám viszonylag szerencsésnek mondható, hisz a mostani nyereménye mellett, régebb egy másik sorsoláson Dacia személygépkocsit nyert – osztotta meg velünk Jánó Zoltán, aki maga is hűséges olvasója lapunknak.

 

 

A könyvek is fontosak

Lapunkkal nem csak a nagy nyeremények tulajdonosai elégedettek, hanem azok is, akik a Székely Hírmondó kiskönyvtár 29 kötetét tehették a könyvespolcukra. A kézdivásárhelyi Vitályos Éva, aki az édesapja, Vajda Áron nyereményét vette át, elmondta:

– Édesapám idős, de minden reggel azzal kezdi a napot, hogy átlapozza az újságot, és imádja olvasni a híreket. De a könyveket sem veti meg, így mindenképp örülni fog a 29 kötetnek, amelyek minden bizonnyal lekötik egy időre.

 

Az unokával mennének az őslényparkba

Legutóbbi nyerteseink közül a köpeci Rabocskai házaspár a barcarozsnyói Dinóparkba nyert belépőt, ám nyereményüket egyelőre nem használták fel. Nem mintha nem érdekelnék őket a hatvanmillió évvel ezelőtt kihalt őslények, hanem azért, mert a parkba az unokájukat is el szeretnék vinni, ő azonban Magyarországon él.

– A nyarakat viszont mindig nálunk tölti, Köpecen, ezért úgy

gondoltuk, megvárjuk, amíg hazajön, és vele együtt mennénk el a Dinóparkba. Remélem, nem futunk ki az időből – mondta a nagymama.

Rabocskai Béla és felesége hűséges olvasói a Hírmondónak, megjegyzik, hogy nagyon kedvelik lapunkat. Béla bácsi különösen a sportrovatot kedveli, míg neje a lapunkban megjelenő keresztrejtvényeknek örvend a legjobban, aztán utánuk következnek az olvasói véleményeket felsorakoztató rovatok, de, mint hangsúlyozták, mindent elolvasnak. A Székely Kalendáriumot is szeretik, mutatják, hogy éppen megvásárolták annak frissen megjelent tavaszi kiadását.

 

„Mindenki belelapoz az újságba”

Lécfalvi nyertesünknek, Szabó Erzsébetnek a fia vette át a bornyereményét. Az 57 éves István (édesapa, nagytata) érdeklődésünkre elmondta, hogy a családban édesanyjának jár a Székely Hírmondó napilap, és amikor a hölgyet meglátogatják, mindenki belelapoz az újságba.

– Édesanyám 80 éves, és még mindig egyedül ellátja, rendezi magát. Mindent átböngész a lapban. Mi is olvassuk, és tetszik az újság, nem változtatnánk rajta semmit. Nem tudok róla, hogy édesanyám máskor is nyert volna szerencsejátékokon – osztotta meg lapunkkal, miközben a bort mérték ki neki a Vikk Katy Mátyás felajánlásából. Kiderült, hogy jómaga is csupán egyszer nyert életében, szerencsejátékkal: a 3 lejes sorsjeggyel egy 25 lejes nyereményt tett zsebre.

– A bor jelentős részét húsvétkor fogyasztottuk el a családdal, Lécfalván, családi körben – részletezte.

 

Jó helyre ment a Kira-utalvány

Az idén júliusban 72. születésnapját ünneplő Pokhé Mihály családjával már a lapunk megjelenése óta hűséges olvasónk. Többször játszott a Székely Hírmondóval, de csupán legutóbbi nyereményjátékunk alkalmával mosolygott rá a szerencse. Érdeklődésünkre elmondta, elégedett a lap tartalmával, illetve kifejtette, hogy az időjárás-jelentésnél változtatna: a fekete alapra írt fehér betűket fordítva alkalmazná, hiszen így kicsit „gyászos” az oldal.

–Reggel hatkor megyek, és a postaládából kiveszem a napilapot. Állandóan böngésszük az aktuális híreket, de a véleményekre is odafigyelünk. Minden héten beviszem a keresztrejtvény-megfejtéseket a szerkesztőségbe, de eddig még nem nyertünk. Jól jött a 400 lejes Kira-utalvány, hiszen két csillárt is vettünk, valamint párnákat, energiatakarékos villanykörtéket is vásároltunk. Hasznos volt a nyeremény, a lakást szépítettük az összeggel – árulta el Pokhé Mihály.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.