Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Közös listán indulnak

Bővített választmányi ülést tartottak hétfőn Málnáson, amelyen a községi RMDSZ választmányi tagjai mellett az MPP és az EMNP képviselői is jelen voltak.

A helyiek egyetértettek abban, hogy a négy évvel ezelőtt megteremtett összefogás nyugalmat és fejlődést hozott a községben. A továbbiakban is közösen akarnak dolgozni Málnás községért, politikai hovatartozástól függetlenül, és közös listán indulnak az RMDSZ, az MPP és az EMNP tanácsosjelöltjei.

– Ma Málnáson megvalósítottuk a helyi magyar összefogást. Több mint négy évvel ezelőtt, az együttműködés hiánya miatt a község gyakorlatilag kettészakadt. 2016-ban azt ígértük az embereknek, hogy összefogunk a közösség-építés és a településfejlesztés érdekében. Azt látjuk, hogy a korábbi széthúzás helyét a nyugodt tervezés és építkezés vette át a községben. Ezért Málnás községben a továbbiakban is Szotyori Angélát és a magyar összefogást támogatjuk – hangsúlyozta Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

Szotyori Angéla polgármester elmondta, az elmúlt években felszámolták a községben uralkodó áldatlan állapotokat. „Konkrét lépéseket tettünk a fejlődés irányába, ez köszönhető a helyi összefogás mellett a jó együttműködésnek a sepsiszéki polgármesterekkel és a megyei önkormányzattal kialakított kiváló partnerségnek. A málnásiak nem magyar–magyar versenyt, hanem összefogást akarnak az önkormányzati választáson, bízom benne, hogy ezt belátja minden magyar párt képviselője” – emelte ki a község vezetője.

„A községben nem akarunk pártpolitikát, mert láttuk korábban, hogy mi az eredménye, ha három magyar párt indul egy ilyen kis közigazgatási egységben. Mindannyian támogatjuk Szotyori Angélát egy újabb polgármesteri mandátum megszerzésében” – szögezte le Ardelean Erika, az EMNP helyi tanácsosa.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük