Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Költségvetést módosítottak Baróton

Költségvetést módosítottak Baróton Kovászna megye

Kifejezetten rövidre szabott volt a baróti tanács december 15-i, rendkívüli ülése, melyet az elhangzottak szerint azért kellett sürgősen összehívni, hogy a város általános költségvetésébe be tudják fogni azt a 23.200 lejt, amit az állam utalt Barótnak.

Hirdetés
Hirdetés

A pénzt a speciális igényű gyermekekkel kapcsolatos költségek kifizetésére, valamint a mozgáskorlátozott vagy más fogyatékkal rendelkező emberek gondozóinak a fizetés-kiegészítésére fordítják. Az összeget még az idén el kell költeni, ezért volt sürgős a tanácsülés is.

Ugyanakkor 169.200 lejjel növekedett a saját megvalósításunk is a jövedelem terén – nyugtázta az ülésen a polgármester, hozzáfűzve, hogy a két összeg, pontosabban tehát 192.400 lej elosztása a következő: a különleges nevelési igényű gyermekek költségeire 23.000 lejt, a fogyatékkal élő személyek gondozóinak fizetés-kiegészítésére 34.000 lejt költenek, valamint további 115.220 lejt a különböző költségek fedezésére, 23.510 lejt a városnak a CEC-nél levő hitele aktuális részletének a fizetésére különítettek el.
A napirendi ponthoz a tanácsosoknak se kérdésük, se hozzászólásuk nem volt, így egyöntetűen el is fogadták, hogy az említett összegeket ezen mód a polgármesteri hivatal felhasználja. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. december 17., 11:45
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Az örök veszteséges TRANSLOC is kapott jókora összeget,az kimaradt a cikkből 😁 Az igazgató szerint a covid a hibás, de mikor nem volt,akkor is veszteséges volt! De a város mind mindég,most is segitséget nyújtott a költségvetésből,hogy a csődöt elkerülje a cég 😁

 • User
  Dátum: 2021. december 19., 14:23
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Itt nálunk a helyi személy szállítás nem tud nyereséges lenni, de szükség van rá. Hova tovább kevesebb az utas, sok a magán autó, azzal utaznak Barótra az ügyes-bajos dolgaikat intéző környező falvak lakói. A Transloc szubvenció nélkül nem tud megélni! Egyed B.