Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megküzdött a döntetlenért a Sepsi OSK

Tegnap a Sepsi OSK annak tudatában lépett pályára az FC Argeș otthonában, hogy egy vereség a minimálisra csökkentené a play-offba való jutás esélyeit.

Jóformán el sem kezdődött a mérkőzés, máris zörgött az OSK hálója: Arias remek passzát követően Ionuț Șerban kicselezte a védőket, majd Niczuly mellett 7 méterről megszerezte a vezetést. Cristiano Bergodi legénységét megzavarta a gól, a tizedik percig a pitești-i csapat uralta a mezőnyt, ám a folytatásban az OSK többet birtokolta a labdát és gólhelyzetei is adódtak. Előbb a 15. percben Ashkovski távoli lövése csattant a kapufán, majd a 33. percben egy szabadrúgást követően Greab, a piteștiek kapusa tévesen lépett ki a beadásra, ám Chunchukov a kapu mellé fejelt. A 42. percben a Golofcát elgáncsoló Turda megkapta a mérkőzés első sárga lapját, ám Aganovici szabadrúgása eredménytelen marad.

A második félidő kezdetén az OSK lerohanta ellenfele kapuját, a góllövő Șerban is „besárgult”, miután Dumitrescu ellen szabálytalankodott, majd az 50. percben egy szögletrúgást követően Mitrea a kapufát találta el. A piteștiek veszélyesen ellentámadnak, az 54. percben Niczuly tévedett, de Chunchukov szögletre mentett. Felpörgött a játék, adok-kapok támadásokkal és ellentámadásokkal, ám eredménytelenül.

A 71. percben Fofana helyére Eder Gonzales, Ashkovskiéra Bărbuț, a 73. percben Chunchukov helyére Luckassen, majd Golofca helyére Damașcan állt be (76. perc), és utóbbi kevesebb, mint egy perccel pályára lépése után ballal kiegyenlített. A 87. percben még volt egy veszélyes lövése, ám Greab hárított. Sem az OSK újabb két helyzete, sem Niczuly újabb rossz ütemű kijövetele nem változtatta meg az eredményt, és az összjátékot tekintve az 1–1 igazságos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. december 16., 6:48
    ÉRTÉKELÉS: 0

    kedves olvasok ,Cseke Enikő vagzok 45 éves wlső grádos mozgasérűlt lánys vagyok űrgősen keresem azt az őszinte hőlgyet koromohoz ilőt aki emberségessen tud báni velem és nem tillt meg semmit Érdelődnni lehet Bradocózon A 198 as ház szám alat vagy a 07 58 730 286 os telefon számon fizetés 1300 lej . Bardocz 12.16. 2021.