Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy furgon és két baleset is történt szerda reggel a megye útjain

Kigyulladt egy furgon és két baleset is történt szerda reggel a megye útjain Kovászna megye

Szerda reggel, kevesebb mint egy óra leforgása alatt egy tűzesethez és két balesethez riasztották a kézdivásárhelyi tűzoltókat.

Hirdetés
Hirdetés

Fél nyolc körül egy személyautó borult fel Zabola kijáratánál. A helyszínre egy műszaki mentő és két mentőautó szállt ki, két személyt orvosi kivizsgálás céljából kórházba szállítottak.

Néhány perccel később a 112-es segélyhívó számon érkezett bejelentés, hogy Torja és Bálványos között kigyulladt egy furgon. A tűzoltók két  járművel szálltak ki a helyszínre, ahol megállapították, hogy a lángok a teljes, bútorokkal megrakott járművet felemésztették. Az incidens nyomán senki sem sérült meg, vagy szenvedett füstmérgezést, a tűz csak anyagi károkat okozott.

Röviddel a zabolai beavatkozás befejezése után a tűzoltókat Kézdikővárra küldték, ahol egy személygépkocsi lesodródott az úttestről és három személy orvosi ellátásra szorult. A kézdivásárhelyi tűzoltók, a berecki kollégáik és a megyei mentőszolgálat munkatársai segítségével elsősegélyben részesítették és kórházba szállították az autóban utazó két felnőttet és egy kiskorút.

(ISU Covasna)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. november 25., 8:25
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Igen sokat megcsal a fekete út azt hiszik h nedves közben a gumik minősége is itt látszik téli gumi de 10 éves. Kint max 2 szezont használják az M+S gumit itt jó még 5 évet és ha megkopik jó lesz még pár évet nyári guminak.