Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kézdi tejtermékek Budapesten is!

Kézdi tejtermékek Budapesten is! Kovászna megye

A magyar fővárosban is kapható a Kézdi Lacto Coop Tejszövetkezet termékcsaládja. A Központi Vásárcsarnokban működő bolt, ahogy a Székely ízek név is jelzi, a különleges magyarországi hústermékek mellett minőségi székelyföldi termékeket kínál az anyaországi vásárlóknak.

Hirdetés
Hirdetés

A Kézdi termékek közül a pásztorsajtot, puliszkatúrót, vajat keresik a legtöbben, de egyéb termékek is megtalálhatóak a budapesti üzletben. „Jelenleg a kézdi és szépvízi tejtermékeket Brassóban, Négyfaluban, Bukarestben, Fogarason, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön és most már Budapesten forgalmazzák, a visszajelzések kiválóak, megerősítenek bennünket abban, hogy Kézdiszéken is jó döntést hoztunk, amikor a szövetkezeti formát választottuk” – mondta Bokor Éva, a Kézdi tejszövetkezet ügyvezető igazgatója.

„Örömünkre szolgál, hogy ilyen minőségi és sokak által kedvelt termékeket népszerűsíthetünk a budapesti Központi Vásárcsarnokban” – fogalmazott Diószegi Tibor vállalkozó, aki már a kezdeti időszakban is felkarolta a Kézdi Lacto Coop Tejszövetkezetet, és nyitott volt az együttműködésre, amely alapján üzlethálózatában megkezdte a termékek forgalmazását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások