Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kétséges a városünnep

Kétséges a városünnep Kovászna megye

A koronavírus terjedésével kapcsolatos korlátozó intézkedések miatt március 11-étől 22-éig felfüggesztik a jegyeladást a 2020-as Szent György Napok kulturális hetének előadásaira – közölték a szervezők.

Hirdetés
Hirdetés

Knop Ildikó, a rendezvény főszervezője elmondta: „benne van a pakliban”, hogy az idei Szent György-napokat esetleg nem lehet megtartani.
– Reménykedünk, hogy nem romlik a koronavírusos helyzet, de előfordulhat, hogy a járvány terjedésének korlátozását célzó intézkedések április végén sem teszik lehetővé a többezres rendezvények megtartását. Egyelőre tárgyalásokat kezdeményeztünk az idei fellépőkkel arról, hogy ebben az esetben 2021-re halasztjuk előadásukat – mondta el a főszervező.

Az idei Szent György Napokat az április 24-e és május 3-a közötti időszakra tervezték.
A koronavírus terjedésének fékezése érdekében szerdától kezdve március 22-éig bezárták az iskolákat és óvodákat. Március 31-éig betiltottak minden olyan beltéri rendezvényt, amelyen a résztvevők várható száma meghaladja a száz főt, és minden olyan szabadtéri rendezvényt is, amelyen a résztvevők várható száma meghaladja az ezer főt. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük