Felhívás!

Két személy vesztette életét egy Maksánál történt balesetben

Két személy vesztette életét egy Maksánál történt balesetben Kovászna megye

Két személy meghalt, négyen pedig megsérültek egy kedd virradóra, Maksánál történt közúti balesetben. Egyelőre ismeretlen okokból egy személyautó áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött egy szemből jövő mikrobusszal.

Az ütközés nyomán a személyautóban utazó két személy életét vesztette, a mikrobusz utasai közül ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

A forgalom 3:20 környékén indult újra a DN11 jelzésű országút említett szakaszán.

A rendőrség folytatja a vizsgálatokat a baleset pontos körülményeinek feltárása érdekében.

(Agerpres, fotó: Covasnamedia)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 10., 11:27
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Maksán nyáron is volt egy szőrnyű baleset…moldovai személyautó ütközött egy TIR el ,ha jól emlékszem 4 halott volt…a sofőr elaludhatott.Mert ugye vezetnek mint az őrültek,pihenés és alvás nélkül…50km/h helyett gyakran 70-80 sőt 100 -al is.

 • User
  Dátum: 2019. december 10., 12:12
  ÉRTÉKELÉS: 22

  Azert mar rohejes a mai modern hirkozles,ma mar annyit sem kozolnek,hogy milyen rendszamu autok (megye) utkoztek nem,hogy kik voltak. Az neked szenzacio hajhaszas ha valaki szeretne megtudni(persze nem itt fogja megtudni) neme valaki ismerose vagy rokonai az aldozatok?

 • User
  Dátum: 2019. december 10., 13:04
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Ez pont olyan, mint amikor a facebook-on kozlik valakinek a halalhiret, aztan a sok reszvetelo mellett mindig van 1-2 kivancsiskodo, hogy mi tortent, mi baja volt.

  • User
   Dátum: 2019. december 10., 20:42
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Igen a facebookra is a sok agyalagyult kitesz egy gyergyat vagy egy fekete kockat..osztan talald ki,hogy a macska doglotte meg vagy az anyja…

 • User
  Dátum: 2019. december 10., 23:48
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Az ejszaka 23 ora 30 kor a nonek a piros loganba volt pulzusa de sajnos amire a mento jott volna meghalt ez romania egy allat eletet tobre nezik mint egy emberet