Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Késeléses támadás

Késeléses támadás Kovászna megye

Rablás és gyilkossági kísérlet, illetve rablás vádjával két férfit helyeztek előzetes letartóztatásba pénteken Sepsiszentgyörgyön, miután keddről szerdára virradó éjszaka megtámadtak egy férfit az állomási tó környékén. Az ügyészség szóvivője szerint az áldozat súlyos állapotban fekszik a megyei sürgősségi kórház intenzív osztályán.

Hirdetés
Hirdetés

Nyomozás folyik a 2021. január 6-ra virradó éjszakán elkövetett bűncselekmény ügyében, amikor is az áldozatot mindkét elkövető (egyikük 28, a másik 35 éves) bántalmazta. A volt állomási tó környékén történt az eset, a sértettet ott találták meg egy sétányon. Jelenleg az illető súlyos állapotban van a kórházban. Egyik támadó ellen rablás és gyilkosság, másik ellen rablás a vád – mondta Cosmin Andras, az Ügyészség szóvivője. A Kovászna megyei törvényszék elrendelte a két elkövető előzetes letartóztatását, ez azonban még megfellebbezhető.

András-Nagy Róbert, a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere szerint a 41 éves áldozatot nagy vérveszteséget okozó szúrt és vágott sebekkel utalták be az intézménybe, ahol sürgősségi beavatkozásnak, műtétnek vetették alá, jelenleg kritikus állapotban, intubálva fekszik az intenzív osztályon, túlélési esélyei kétségesek – nyilatkozta. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük