Felhívás!

Katalógusok kúriáinkról

Katalógusok kúriáinkról Kovászna megye

A február 22–25. között megszervezett nemzetközi turisztikai vásáron, a Romexpón Kovászna, Hargita és Maros megye turisztikai egyesületei közösen népszerűsítették Székelyföld gazdag természeti, kulturális értékeit és turisztikai látványosságait a fővárosban.

„Nyolc éve egységes turisztikai úti célként népszerűsítjük Székelyföldet az ország legnagyobb idegenforgalmi vásárán. Akkor még kuriózumnak számított, ma már teljesen természetes, hogy a bukaresti turisták székelyföldi kínálatot keressenek – nyilatkozta Tamás Sándor, megyetanácselnök. Mint fogalmazott, az érdeklődők a húsvétra szóló turisztikai ajánlatok mellett elsősorban a nemesi és vidéki turizmusról kérdezték a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület munkatársait, sokan kértek információt a kovásznai gyógyturizmus lehetőségeiről, illetve a gasztronómiai rendezvények iránt is volt érdeklődés. A standon a szállásajánlatok mellett a Háromszék hét csodáját és a Kovászna megyei kúriákat bemutató katalógusokat kínáltak, de a málnásfürdői, előpataki és sugásfürdői Benke forrás gyógyvizeit is meg lehetett kóstolni.

A szervezők úgy vélik, az idei részvétel is ráerősített arra, hogy a belföldi turisták még nagyobb százalékban válasszák a Székelyföld nyújtotta pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket.

Közlemény

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.