Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Iskolai fogászati rendelőket újítottak fel Sepsiszentgyörgyön

Iskolai fogászati rendelőket újítottak fel Sepsiszentgyörgyön Kovászna megye

Minden sepsiszentgyörgyi óvodás és iskolás ingyenes évenkénti szűrésre, szükség és igény szerint ingyenes kezelésre jogosult, amelyet ezentúl korszerű, kellemes környezetben érhet el a város tanügyi intézményeiben frissen felújított, felszerelt fogászati rendelőkben.

Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának támogatásával 2019 novemberében öt tanügyi intézményben sikerült felújítani és korszerű eszközökkel felszerelni a fogászati rendelőket. A Székely Mikó Kollégiumban, a Mikes Kelemen Elméleti Líceumban, a Mihai Viteazul Főgimnáziumban, a Gödri Ferenc Általános Iskolába és az Ady Endre Általános Iskolába található modern rendelőkbe kérhetnek időpontot az iskolások és óvodások. A fentiek közül minden sepsiszentgyörgyi diák egy-egy fogászati rendelőhöz tartozik, aszerint, hogy melyik intézményben tanul, ezek a következőképpen alakulnak.

A Mihai Viteazul Főgimnáziumban található fogászati rendelőhöz tartoznak a Mihai Viteazul Főgimnázium és a Váradi József Általános Iskola diákjai. Ebben a rendelőben dr. Todor Alexandru Ladislau fogorvos várja a diákokat, hétfőn 13 órától 19 óráig, valamint keddtől péntekig 8 órától 14 óráig.

A Mikes Kelemen Elméleti Líceumban található fogászati rendelőhöz tartoznak a Mikes Kelemen Elméleti Líceum, a Berde Áron Szakképző Líceum, a Constantin Brâncuși Szakképző Líceum és a Csipike Óvoda diákjai és óvodásai.  Itt Dr. Szabó Annamária fogadja a gyerekeket, hétfőn és kedden 8 órától 14 óráig, szerdán 12 órától 18 óráig, csütörtökön és pénteken 8 órától 14 óráig.

A Székely Mikó Kollégiumban található fogászati rendelőhöz tartoznak a Székely Mikó Kollégium, a Református Teológiai Líceum, a Kőrösi Csoma Sándor Óvoda, a Benedek Elek Óvoda, és a 6-os számú Óvoda diákjai és óvodásai.  Dr. Vitályos Noémi fogorvosnő rendel az iskolában, hétfőtől szerdáig 8 óra és 15 óra között, csütörtökön 13 óra és 20 óra között, pénteken ismét 8 óra és 15 óra között.

Az Ady Endre Általános Iskolában található fogászati rendelőhöz tartoznak az Ady Endre Általános Iskola, a Nicolae Colan Általános Iskola, a Puskás Tivadar Szakképző Líceum, a Napsugár Óvoda, a Pinocchio Óvoda, a Kilyéni Óvoda, a Szotyori Óvoda és a Szépmezői Óvoda diákjai és óvodásai. Ebben a fogászati rendelőben dr. Sántha Éva fogadja a diákokat és óvodásokat, hétfőtől péntekig 8 óra és 15 óra között.

A Gödri Ferenc Általános Iskolához tartozik a Gödri Ferenc Általános Iskola, a Néri Szent Fülöp Általános Iskola, a Plugor Sándor Művészeti Líceum, a Gulliver Óvoda, a Néri Szent Fülöp Óvoda, az 5-ös számú Óvoda, az Árvácska Óvoda, a Hófehérke Óvoda és a 7-es számú Óvoda diákjai és óvodásai. Dr. Kozma Zoltán fogorvos várja az óvodásokat és az iskolásokat, hétfőn és kedden 7 órától 13 óráig, szerdán 13 óra és 19 óra között, valamint csütörtökön és pénteken ismét 7 órától 13 óráig.

Az óvodás és iskolás gyerekek ingyenes évenkénti szűrésre,  igény szerint pedig ingyenes kezelésre jogosultak az iskolai fogászati rendelőkben.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások