Felhívás!

Ifjú tehetségek kerestetnek

Ifjú tehetségek kerestetnek Kovászna megye

Amint azt Babós Zoltántól, a budapesti Valor Hungariae Zrt. romániai képviselőjétől megtudtuk, a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) immár 30. alkalommal szervezi meg az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt középiskolások számára, beleértve a határon túli diákokat is.

A pályázati formában lebonyolítandó versenyre egyénileg, vagy kétfős csapat tagjaként pályázhat minden 2000. október 1. és 2007. augusztus 31. között született fiatal, aki még nem kezdte el felsőfokú tanulmányait. Az első, valamint második díj legtöbb három, a harmadik pedig legtöbb négy személynek ítélhető oda, és havi 30 000, 20 000, illetve 10 000 Ft-os, egy éven át havonta folyósítandó összegből áll. Ezen kívül a legfiatalabb díjazott a Valor Hungariae Zrt. 200 000 Ft-os, a határon túli díjazott a MISZ 100 000 Ft-os, egyösszegű elismerésében is részesül.

Ugyanakkor a három legjobbnak ítélt pályázat megírói részt vehetnek a spanyolországi Salamancában 2021 szeptemberében megrendezésre kerülő európai döntőn, ahol további értékes díjakat nyerhetnek.
Részt venni műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai témájú, innovatív alkotással, találmánnyal, kutató, fejlesztő vagy tudományos munka eredményével lehet.

A legfeljebb 2 oldal terjedelmű dolgozatot–tervezetet a www.innovacio.hu/nevezes oldalra kell feltölteni november 25-én 15 óráig. Részletes tájékoztató a http://www.innovacio.hu/ oldalon olvasható.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.