Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Idén harmadszorra

Idén harmadszorra Kovászna megye

Szeptember 23-a és 24-e között a megyeszékhelyen újabb üveggyűjtési akcióba kezd a TEGA: a városlakók a már megszokott helyszíneken cserélhetnek 5 kg üveget egy 0,5 literes sörre vagy egy 1 literes ásványvízre.

Hirdetés
Hirdetés

– Ez egy olyan megmozdulás, amely minden esetben pozitívan végződik: az emberek kedvelik, várják, idén immár harmadik alkalommal szervezzük meg – fogalmazott Máthé László igazgató. – A nyár során újítottunk annyit, hogy vizet is lehetett kérni az üvegekért cserébe, a lehetőséggel akkor elég sokan éltek, úgyhogy ezt is meghagytuk. Most annyi különbség van, hogy korábban sötétedik, ezért pénteken és szombaton is 19 óráig várják munkatársaink az érdeklődőket. Ablaküveget, autó szélvédőt sajnos továbbra sem áll módunkban elfogadni, ezek Romániában valamilyen furcsa logika szerint vegyes hulladéknak számítanak – természetesen a palackok, befőttes üvegek továbbra is bármilyen mennyiségben érkezhetnek.

Fontos tudnivaló, hogy pénteken, szeptember 23-án 12 órakor kezdődik az akció, másnap, szombaton viszont már 10 órától várják az érdeklődőket. A sepsiszentgyörgyiek a következő helyszíneken adhatnak le üveget: Szabó Kati Sportcsarnok melletti parkoló (Stadion utca), a Penny Market szomszédságában, a régi kenyérgyárnál (Kós Károly utca), a buszpályaudvarral szemben (Állomás utca), a Kálvin téri parkolónál, valamint az Energia utcai hulladékudvarban.

Fotó: TEGA Rt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.