Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Kedvezményesen tanulhatsz!

Kedvezményesen tanulhatsz! Kovászna megye

Az elsősegélynyújtás világnapja alkalmából az RMDSZ és a MIÉRT közös táborában tartott bemutatót a Salvatore Egyesület, de ennek kapcsán egy kedvezményre is szeretnék felhívni olvasóink figyelmét. Az egyesületnek fontos, hogy minél több embert kiképezzenek, ezért igyekeznek különböző akciókat szervezni.

Hirdetés
Hirdetés

Minden évben szeptember második hétvégéjén ünneplik az elsősegélynyújtás világnapját. Idén a Salvatore Egyesület az RMDSZ és a MIÉRT közös, homoródfürdői táborában tartott bemutatót, amelynek témája az alapszintű újraélesztés és az idegentestes fulladás volt. Mindezt speciális manökenek segítségével oktatták, de a résztvevők kipróbálhatták az egyesület népszerű innovációját is, a VR szemüveges tanulást.

A világnap alkalmából az egyesület egy további akcióval is készül. Október folyamán szeretnének megszervezni egy kétnapos oktatást, ehhez pedig 20%-os árkedvezményt adnak minden jelentkezőnek. Az esemény egyelőre még egyeztetések alatt áll, így a pontos helyszín és időpont még nincs kitűzve, de valószínűleg Sepsiszentgyörgyön lesz megtartva.

A kétnapos elsősegély-oktatáson minden témát érintenek majd: alapszintű újraélesztés és fulladás felnőttek és csecsemők esetében, általános sürgősségek, vérzés, törés, égés, epilepsziás krízis stb. Jelentkezni lehet az egyesület Facebook-oldalán, valamint az asociatiasalvatore@yahoo.com e-mail-címen és a 0742.125.157-es telefonszámon.

– Fontosnak tartjuk, hogy minél több életmentő embert nyerjünk ezen képzések által, hiszen köztudott, hogy az országban nagyon kevesen tudnak elsősegélyt nyújtani. Gyors beavatkozással, tudással életeket lehet menteni. Akiket oktatunk, holnap-holnapután akár a mi életünket is megmenthetik – hangsúlyozta Buna Hunor, az egyesület elnöke.

Fotó: Facebook/MIÉRT

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. szeptember 15., 8:38
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Szervezzenek minden nagy városban képzéseket/versenyeket! 1x egy évben Sztgyre összegyűjteni 5-600 diákot az nem megoldás! 3 csapatot díjjaznak, a többinek elmegy a kedve a versenyektől!!!