Felhívás!

Húszéves a legrégebbi aktív egyesület

Húszéves a legrégebbi aktív egyesület Kovászna megye

Fennállásának húszéves évfordulóját ünnepelte szerdán a Maassluis Nyugdíjas Klub Egyesület. A székházban tartott ünnepségen köszönetet mondtak a meghívott támogatóknak és tagoknak.

A baráti hangulatú ünnepségen elsőként a Maassluis Nyugdíjas Klub elnöke, Szántó Éva szólt az egybegyűltekhez, ismertetve a jelenleg 150 tagot számláló egyesület legfontosabb tevékenységeit, ezek a különböző ünnepségek és bálok lebonyolítása, de amint elhangzott az állami ünnepekről is rendszeresen megemlékeznek, és hasznos, szakértők által vezetett előadásokat is szerveznek. „Örömmel, jóérzéssel találkozunk minden egyes alkalommal, hiszen tudjuk, hogy amikor egy kapu bezárul, kinyílik egy másik, és akkor boldog minden nyugdíjas, ha továbbra is érzi, tartozik valahová, ahol jó szót, szeretetet és tiszteletet kap”, mondta Szántó Éva, hozzátéve, az elkövetkező időszakban is mindent meg fognak tenni, hogy egyesületük sikeresen és szeretetteljesen működjön. A megnyitóbeszédet követően Bokor Tibor polgármester szólt a résztvevőkhöz, születésnapi ajándékként átadva az egyesület közösségének egy fénymásolásra és nyomtatásra alkalmas gépet.

Fejér László Ödön háromszéki szenátor üzenetét Dávid Sándor tolmácsolta. A szenátor szerint húsz évvel ezelőtt sokan csak egyfajta fellángolásnak tartották az egyesület megalakulását. „Erre cáfoltak rá Önök, hiszen beszédes példa az, hogy ma itt együtt ünneplik a klub fennállásának huszadik évfordulóját”, fogalmazott üzenetében Fejér.

Az ünnepség hátralevő részében a klub Rozmaring kórusa énekelt el egy dalcsokrot, Héjja István, nyugalmazott zenetanár vezetésével, majd a Gyöngyvirág Néptánccsoport is fellépett, Mántó Emese tanítónő irányításával. Az ünnepséget lezáró mulatság előtt emléklapot és virágot adtak át az egyesület támogatóinak, vezetőségének.

Pap Eszter Edina

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.