Felhívás!

Sugásfürdő várja a vendégeket

Sugásfürdő várja a vendégeket Kovászna megye

Bár még nem hullott hó az idén, Sugásfürdőn elkezdődött a síszezon, tájékoztatott a pályákat működtető cég vezetője. Egyelőre a kis pályát helyezik üzembe.

A havazásra még várni kell, de már elkezdték hóágyúzni a sugásfürdői kis, 250 méter hosszúságú pályát – mondta Bodor Lóránd, a működtető Sepsi Rekreatív igazgatója. Az elmúlt napokban négy hóágyú dolgozott folyamatosan a megfelelő minőségű pálya biztosításán. Azt, hogy a nagy pálya mikor nyílik meg, egyelőre nem tudni, annak működése nagyrészt időjárásfüggő, az elmúlt két évben csak januárban sikerült siklani ezen a pályán.

A jegyárak idén nem változnak, a tavaly bevezetett bérletrendszer lesz érvényes ezen a télen is. A pontszámokkal feltölthető kártyával be lehet lépni a Rekreatívhoz tartozó más szabadidős létesítményekbe is, illetve amennyiben marad elegendő pontszám a kártyán, felhasználható majd a jövő évi strandszezonban is. A bérletek pontszáma és ára 360 és 12 pont, illetve 151 és 9 lej között változik. A 18 éven aluliak, nyugdíjasok, illetve fogyatékkal élő személyek számára kedvezményes vagy ingyenes bérletek igényelhetők.

A sugásfürdői kis sípálya hétfőtől csütörtökig 15–20 óráig, pénteken 15–21 óráig, hétvégén és vakációban 9–21 óráig tart majd nyitva.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 7., 14:47
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Igen.A kis naivok a hir hallatan, mar ki is mentek Sugasfurdore, sizni.Na de tul szep, hogy igaz is legyen.Egyelore csak msradunk a hiradassal ujsagban, radioban stb.A Csodara meg varni kelllll.S nem kicsit.

 • User
  Dátum: 2019. december 7., 14:03
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Mikortól várják a vendégeket ? Akik el is hitték az állhirt kimentek Sugásfürdöre ahol az alkalmazottak azt állitják ,hogy a pályamegnyitásárol szó sincs ,ök nemvoltak ,értesitve ilyesmiről ,senki semmit nem tud .Hát ennyit a Sepsirekreativrol meg a vezetöség nyilatkozatairol! Erre mondjuk nemtudja a jobb ,hogy mit akar a bal !