FRISSÍTVE: Halálra fagyott egy férfi az Erzsébet parkban

FRISSÍTVE: Halálra fagyott egy férfi az Erzsébet parkban Kovászna megye

Holtan találtak egy 50 év körüli férfit péntek reggel a sepsiszentgyörgyi Erzsébet parkban, egy másikat pedig kihűlés közeli állapotban szállítottak kórházba. A tragédiát a hideg és az alkoholfogyasztás okozta.

“Reggel 7 óra körül kaptuk a hívást, hogy két személyt találtak a földön fekve a sepsiszentgyörgyi Erzsébet parkban. A helyszínre egy SMURD egység és egy mentőautó szállt ki. Két személyt találtak, egyikük eszméleténél volt, de kihűlés jeleit mutatta, ezért a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították. A másik személyt holtan találták” – nyilatkozta Marius Tolvaj, a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője.

FRISSÍTÉS: Az éjszakai hideg és az alkoholfogyasztás okozta a férfi halálát

“Az eddigi vizsgálatok alapján megállapítottuk, hogy az alacsony hőmérséklet és az alkoholos italok fogyasztása játszották a fő szerepet az Erzsébet parkban péntek reggel talált férfi halálában. Jelen pillanatban nem áll fenn bűncselekmény elkövetésének gyanúja. A halál pontos okát boncolás fogja megállapítani” – tájékoztatott Nicoleta Tolvaj-Marin, a megyei rendőrség szóvivője.

A rendőrség folytatja a nyomozást az eset pontos körülményeinek feltárása érdekében.

(Observatorul de Covasna)

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.