Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három autó ütközött Kézdivásárhely és Csernáton között

Három autó ütközött Kézdivásárhely és Csernáton között Kovászna megye

Három autó ütközött a 11-es országút Kézdivásárhely és Csernáton közötti szakaszán hétfőn délután. A balesetben egy személy sérült meg.

Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség közlekedési tájékoztató központja (Infotrafic) szerint egysávos útlezárás van érvényben a baleset helyszínén – rendőrök irányítják a forgalmat.

A Kézdivásárhelyi közlekedési Info Facebook-csoportban megosztott videó tanúsága szerint a balesetben érintett három jármű alaposan megrongálódott, a közlekedés pedig félsávon zajlott a roncsok eltakarításáig.

FRISSÍTÉS

A rendőrség későbbi tájékoztatása szerint Kézdivásárhely irányából Brassó felé tartott az a 24 éves sofőr, aki biztosítás nélkül váltott sávot. Figyelmetlensége miatt két járműnek is nekiütközött, amelyek éppen szabályos előzést hajtottak végre. A balesetben csak a 24 éves sofőr szorult egészségügyi ellátásra, őt kórházba szállították. Egyik autóvezető sem fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően. A figyelmetlen sofőr autóvezetői engedélyét felfüggesztették és gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Képünk illusztráció.

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük