Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felborított, megrongált autók?

Felborított, megrongált autók? Kovászna megye

Baj van Baróton az éjszakára a szabad ég alatt, közterületen hagyott autókkal. Amennyiben hinni lehet a közösségi oldal erdővidéki közlekedési híreket megosztó csoportjának, a Millennium park, illetve a Szabadság tér környékén parkoló autókból hétfőre virradóra ismeretlenek kettőt is felborítottak, lefűrészelték a katalizátorukat, illetve egyéb károkat is okoztak.

Hirdetés
Hirdetés

Kisebb károkra máshol parkoló autótulajdonosok is panaszkodtak, így szinte már azt a következtetést lehetett levonni az olvasottakból, hogy szervezett bűnbanda tevékenykedik a városban az éj leple alatt. A károsultak ugyanakkor felrótták a hatóságoknak, hogy nem lépnek közbe hatékonyan, illetve nem végzik megfelelőképpen az éjszakai szolgálatukat.

– Sajnos, csak a nagy hűhó lesz meg, mint mindig. Itt nem tudnak rendet rakni, sehol sem, csak fitogtatni tudják az egyenruhát. Bármivel fordulsz hozzájuk, csak időpocsékolás – jegyezte meg az egyik panaszos a rendőrökről, akiktől a rongálók és a tolvajok kézre kerítését várnák a károsultak.
A leírt tartalmak valódiságának megpróbáltunk utánajárni, ám a megyei rendőrség szóvivője, bár megígérte, hogy érdeklődik az ügy kapcsán és visszahív, lapzártáig azt mégsem tette meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. március 11., 9:34
  ÉRTÉKELÉS: 11

  A baróti rendőrségen a cicababák akik terrorizálják nappal a gépkocsi vezetőket biztosan nem járőröznek éjjel, hanem egyéb elfoglaltságuk kerül. Tisztelettel: id. Máthé Lajos

 • User
  Dátum: 2020. március 11., 12:10
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Facebookon szerzett hírek. Ennyit lát az átlagpolgár is, ehhez nem kell újság. Mutasson panorámát az olvasóknak. Járjon a dolgok után jobban.

  • User
   Dátum: 2020. március 12., 12:13
   ÉRTÉKELÉS: -2

   Tisztelt hozzászóló, ez egy olyan hír, amihez nem különösebb utánajárás, hanem a rendőrség tájékoztató hozzájárulása szükségeltetne. Hiszen ők utánajártak annak, hogy mi történt, csak épp nem hozzák nyilvánosságra. Nekünk egy szűk sms-t küldtek, természetesen jó későre, lapzárta után, amiben közölték, hogy a nyomozás folyamatban van, de mindig ugyanezt írják. A közleményben egy autóról tettek említést, melynek a katalizátorát próbálták valakik ellopni.Egyébként az érintettek nekünk is elmondhatták volna sérelmeiket, de ma a Facebook megosztás a divat, mindenki próbál maga is hírosztó lenni, hogy népszerűségre tegyen szert. A „panoráma mutatáshoz” közreműkődés kell, ami egyre kevesebb Baróton. Ez egyrészt. Másrészt, amíg ön ingyenesen olvassa ezt a hírt, addig ne várjon nagy dolgokat az újságíróktól sem. üdvözlettel, BF.

 • User
  Dátum: 2020. március 11., 18:28
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Úgy emlékszem hogy a mostani városgazda ígéretet tett a város felkamerázására, de ez is mint minden csak ígéret. Hova tovább csak sülyedünk, ~s csodálkoznak hogy elvándorolnak a fiatalok. Lassan a lakosság annyira csökken hogy már városnak sem nevezhető Barót. Most is megkéne szavazni emberek 😔, lassan olyan lessz mint Köpecbánya! Ezek a rendörők csak mesébe valók, nem arra hogy bármilyen tettest is elkapjanak😔