Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Emberre támadt egy medve Baróton

Emberre támadt egy medve Baróton Kovászna megye

Medve támadott meg egy férfit szombaton Baróton – adja hírül Facebook-oldalán Benedek Huszár János, az erdővidéki város polgármestere.

Hirdetés
Hirdetés

Mint az elöljáró írja, a férfit a combján és a fenekén harapta meg a vadállat, a sebeket a baróti kórház sürgősségi osztályán látták el. Bár sok vért veszített, az áldozat nincs életveszélyben, de beutalták a sebészeti osztályra.

A polgármester szerint tűrhetetlen, hogy a mezőgazdasági terményekben és haszonállatokban keletkezett tetemes kár mellett most már a házától pár méterre eltávolodó ember sincs biztonságban.

Fotó: Pixabay

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. november 20., 8:11
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Van itt egy rendszeresen beíró, „hasznos idióta”, aki a „szegény” macikat sajnálja állandóan..több mint valószínű, hogy a tömbházból, a kilencedikről okoskodik, és soha se látott felbőszült, támadó állatot…

  • User
   Dátum: 2023. november 21., 7:29
   ÉRTÉKELÉS: 9

   A,,hasznos idiota,, kommentje hol van? Te vagy a ,,szegeny,, ugy latszik! Itt most veletlenul sincs senki aki a macikat vedi a kommentjevel. Miert boszultel igy fel,meg megart!

 • User
  Dátum: 2023. november 21., 13:59
  ÉRTÉKELÉS: -4

  Ékezet, kicsi mester…ékezet.Vagy ha nem megy, most indult az iskola, nem olyan rég, talán 3 – 4 hetes késéssel még befogadnak az első osztályba.Próbáld meg, hasznodra vállik.

  • User
   Dátum: 2023. november 21., 19:14
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Kedves ékezetes hozzászóló. Van egy kis különbség az ékezet nélküli hozzászólások és azok között ahol lessz szerepel, az ly-j összevissza van használva, a -ba/-be és -ban/-ben még véletlenül sincs megfelelően írva, netán az egész mondat egy zagyvaság. Amíg az ékezetek hiányának lehetnek technikai okai, mint olyan gépről írnak ahol nincs beállítva a magyar billentyűzetkiosztás vagy a felhasználó nem tudja, hogyan kell beállítani, netán ha át is állította, hol vannak a megfelelő karakterek, addig az utóbbiak egyértelműen utalnak arra, hogy az illető párhuzamos a magyar helyesírás szabályaival. A telefonok automatikus „javításait” is észre lehet venni, néha attól lesz fura egy-egy mondat.
   Beismerem, sokszor írok ékezetek nélkül. Egyik oka, mert megszoktam abból az időből amikor a netes levelező rendszerek nem bírtak megbirkózni az ékezetes levelekkel, másrészt meg hát hanyagságból, nem váltom át a billentyűzet kiosztást csak arra az időre, amikor egy hozzászólást ide-oda böfögök vagy beírok egy chat üzenetet. Ugyanis ha magyar kiosztáson felejtem akkor fura dolgokat kezdek majd a programkódba írni. 🙂

 • User
  Dátum: 2023. november 22., 9:40
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Azok a félanalfabéták dirigálnak itt is, akik az ebek harmincadjára juttatták Barótot.
  A polgármester elmagyarázta: Brüsszel, Soros és a migránsok a hibások, hogy elszaporodtak a medvék Erdővidéken, lehet félrebeszélni tovább, nem változik semmi.

 • User
  Dátum: 2023. november 23., 17:58
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A medve népség több faluközösség létszámán, már rég túlmutat. A falu és a város életét törvények szabályozzák. Szeretném tudni, hogy a medvékkel kapcsolatban milyen szorító intézkedések vannak, és hány esetben nem fizettek értük, kártérítéseket. A pártfogóikat érdemes lenne levezetni, mert feltehetően nem titok. Csak jogtalan.

 • User
  Dátum: 2023. november 26., 18:12
  ÉRTÉKELÉS: 5

  ha a professzionális lézer szengyörgyön béválik a varjak ellen, akkor Baróton is bevetik. Demeter Zoltán lézerkeverő a jövő évi választásokon használja fel, hogy a doktori végzettséggel rendelkező egyéneket távol tartsa a hivataltól.