Felhívás!

Elsodort egy autót a vonat Kézdivásárhelyen

Elsodort egy autót a vonat Kézdivásárhelyen Kovászna megye

Kedd délután 4 óra körül értesítették a 112-es segélyhívó számon a kézdivásárhelyi rendőrséget, hogy egy vonat és egy személygépkocsi balesetezett a Vágóhíd utcában található vasúti átkelőnél.

A nyomozás során kiderült, hogy egy 19 éves fiatalember a Vágóhíd utcán haladt a Földi István utca irányába, nem állt meg az andráskereszttel jelzett átkelőnél, ráhajtott a sínekre, ahol elsodorta a Brassóból Bereck felé közlekedő személyonat.

Az ütközést következtében az autó az út bal oldalán lévő növényzetbe repült, ahol többször megpördült, majd egy ott álló beton oszlop állította meg.

A baleset nyomán a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállítottak. Sem ő, sem a mozdonyvezető nem volt szeszes italok hatása alatt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folyik nyomozás.

(covasnamedia.ro)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 18., 8:52
  ÉRTÉKELÉS: 21

  Mien gondatlansagbol elkovetett testi sértes ….???a fiatal ember ha nem tudja a szabályokat akkor je üljön autoba ..ugyannis a vonat nem tud csak ugy egyböl megálni …ezt a huje is tudja …amugymeg jo a kilátás…ha latta hogy jön a vonat akor miert ment ra a sinekre??

  • User
   Dátum: 2020. szeptember 18., 12:27
   ÉRTÉKELÉS: 11

   A hülye is le tudja írni helyesen azt, h hülye.
   Csak a hüje nem tudja, h mindig ugyanaz az eljárás indul amikor sérült van. Az nem azt jelenti, h a mozdony vezető lesz a hibás.
   További szép napot