Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Együttműködési szándéknyilatkozat

Együttműködési szándéknyilatkozat Kovászna megye

A szokványostól több tekintetben is eltért a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete (MÚRE) hagyományos őszi táborának idei programja, ugyanis az elmúlt hétvégén Gyergyószárhegyen lezajlott eseményen tisztújításra, díjátadásra és együttműködési szándéknyilatkozat aláírására is sor került.

Hirdetés
Hirdetés

Rácz Éva leköszönő elnök helyére Szűcs Lászlót, a Várad folyóirat főszerkesztőjét választotta meg pénteken a MÚRE tisztújító közgyűlése. Az alelnöki tisztséget Újvári Ildikó, a kolozsvári Szabadság napilap főszerkesztője és Simonffy Katalin televíziós újságíró, egyetemi oktató fogja az elkövetkező három évben betölteni.

A Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ által alapított és első alkalommal kiosztott Pro Cultura et Arte díjat Szekeres Attila, a Háromszék napilap szerkesztője vehette át a gyergyószárhegyi községháza dísztermében szombat este szervezett gálaesten. Ez alkalomból Szűcs László MÚRE-elnök, valamint Bedő Zoltán, a Székelyföldi Magyar Újságírók (SZMÚE) elnöke, lapunk munkatársa szándéknyilatkozatot írt alá, amelyben a felek vállalták, hogy még ebben az esztendőben kidolgozzák és szervezeteik nevében megkötik az együttműködési megállapodást.

(berecki)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük