Felhívás!

Dübörögnek a gépek

Dübörögnek a gépek Kovászna megye

A Prime Kapital befektetési alap folytatja a Sepsi Value Centre építkezési munkálatait, tudatták közleményükben tegnap. A sepsiszentgyörgyi (Oltmező utcai) új kereskedelmi és szabadidőközpont felépítésének szándékáról legelőször 2019 februárjában adtunk hírt.

Akkor a nyitás várható időpontjaként 2020 tavaszát jelölték meg, de az építkezések idén – vélhetően a járvány hatására – megtorpantak. Most azonban bejelentették a munkálatok folytatását, és azt írják, a kereskedelmi központ nyitásának várható időpontja 2021 tavasza. Erről a helyszínen is meggyőződhettünk, hatalmas munkagépek dolgoznak a telepen, és a korábbi építkezések ütemére sem lehetett panasz.

A Sepsi Value Centre megközelítőleg 16.000 nm kereskedelmi felületen fekszik majd, modern körülményeket kínálva mind a bevásárlásokhoz, mind a szabadidő eltöltéséhez, írják. A kereskedelmi központban helyet kapnak a Carrefour, a megye első hypermarketje, valamint neves hazai és nemzetközi kereskedelmi láncok, mint a Sportisimo, New Yorker, Sinsay, Orsay, KFC, Spartan stb. Ugyanakkor, a helyi igényeknek megfelelően, a bérlőmixet helyi kereskedők és szolgáltatók is fogják színesíteni – részletezi a közlemény, mely a beruházás nagyságát több mint 25 millió euróban jelöli meg. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások