Felhívás!

Csekkolj be a közigazgatásba– HÁRIT Gyakornoki program

Gyakornoki programot hirdet a Háromszéki Ifjúsági Tanács (HÁRIT) Csekkolj be a közigazgatásba címmel 2019. november és december között, olyan fiatalok számára, akik szeretnének betekintést nyerni a közigazgatás világába, gyakorlati tapasztalatra, valamint tudásra szert tenni. A képzés során irányvonalakat, útmutatókat kapnak a továbbtanuláshoz, esetekben az egyetemi képzésüket egészíthetik ki, vagy karrier lehetőségek után kutakodhatnak. A következő intézményekben zajlik a gyakornoki program: Rétyi Önkormányzat, Sepsiszentgyörgyi Önkormányzat, Megyei Önkormányzat, Románia Parlamentje.

A HÁRIT olyan 16 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik érdeklődnek a közigazgatás, politikatudományok, jog, kommunikáció, nemzetközi kapcsolatok irányában, ugyanakkor szeretnek csapatban dolgozni, tudnak és akarnak alkalmazkodni, és a közösség iránt elhívatottak.

A programra november 8., éjfélig lehet jelentkezni a haritelnokseg@gmail.com címen, fényképes önéletrajzzal (életkor, értesítési cím, telefonszám, e-mail cím megjelölésével), valamint motivációs levéllel (maximum egy oldal terjedelemmel), amelyből kitűnik, hogy miért szeretne gyakornoknak jelentkezni, milyen elképzelései vannak a programmal kapcsolatban, illetve miképpen illeszkedik a program a jövőbeni tervekhez. Ugyanakkor a jelentkezők egy személyes beszélgetésen is részt vesznek, amely hozzásegít a résztvevők kiválasztásához. A beszélgetés tervezett időpontja 2019. november 11.

HÁRIT Sajtóiroda

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.