Felhívás!

Biciklist ütöttek el Kézdi és Szentlélek között

Biciklist ütöttek el Kézdi és Szentlélek között Kovászna megye

Kisteherautó gázolt el egy biciklist szombat délelőtt a Kézdivásárhely és Kézdiszentlélek közötti útszakaszon. A férfi életét vesztette.

Szombat délelőtt 11 óra körül értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy a 11B jelzésű országúton, Kézdivásárhely Kézdiszentlélek felőli kijáratánál áldozattal járó közúti baleset történt.

A helyszínre kiérkezve a rendőrök megállapították, hogy egy 62 éves, kerékpárral közlekedő férfit elgázolt egy kisteherautó, amelyet egy 30 éves férfi vezetett.

A baleset nyomán a biciklis életét vesztette.

A rendőrség folytatja a nyomozást a baleset pontos körülményeinek feltárása érdekében.

A forgalmat a helyszínelés idejére a mezőre terelték, a közlekedés fél 1 körül indult újra.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. április 24., 12:48
  ÉRTÉKELÉS: 97

  Vajon még mennyi ártatlan embernek kell meghalnia ezen az útszakaszon amíg végre egy biciklis útat csinálnak. Ideje lenne a vezetőség észre vegye, nem pedig zászlós ügyben perelni, hanem azt a pénzt oda szánni útra🤮😠😠

  • User
   Dátum: 2021. április 24., 13:40
   ÉRTÉKELÉS: 4

   Ezert van az hogy ha egyszer valaki kulfodre megy ott is marad ,”fölleg a fiatalok “ De mennyen is mindenki ebből a Covasna megyei nyomorból

 • User
  Dátum: 2021. április 24., 15:20
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Az a gond, hogy az ut kozepen bicikliznek. Telrn is csak szeentleleken olyan okosak, hogy bicikliznek. Nem kepesek a szentlelekiek felfogni, hogy sajat mindenkit ezzel bajba sodornak, telen.

 • User
  Dátum: 2021. április 24., 17:03
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Utána meg nyivogunk, hogy környezet védelem ide még oda miért nem jár mindenki biciklivel, mikor ilyen történik. Hogy nem lehet egy olyan útra ahol az autók eleve 100folotti sebesseggel mennek bicikli utat csinálni??? A sok hülye oltás helyett foglalkozhatnanak ezzel, minden hulyeseget ki találnak csak amit kéne csinálni az hiányzik erről a rohadt Kezdivasarhelyrol, hol a sok rendőr aki ha meglat maszk nélkül meg büntet miért nincsenek helységben kívül is, hogy az autósok is figyelmesebben legyenek

 • User
  Dátum: 2021. április 24., 18:22
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Amig a :vezetoink:szolgalati kocsival kozlekednek 7 napbol 7 et es nem kell a biciklivel kozlekedjen addig biciklisav nem lesz.Volt egy elkepzeles kezdirol Kovasznara a Feketeugy gattetejen epulo bicikli utrol.

 • User
  Dátum: 2021. április 26., 11:36
  ÉRTÉKELÉS: 17

  Mar azt sem tudom hanyadjara szajkozom ezt az ugyet,hogy egyesek kiszantanak az ut szelleig 1-2 m fodert,majd a fouton ternek meg traktorukkal kihordva a sart, aztan johet a baleset (hanynak ra azt a plusz foldet hogy lakjon jol foldel),nem tudom megerem-e hogy valaki tenne ebben az ugyben,vagy kihez forduljak(de ugyis nagy a korupcio lefizetnek akarkit)!!!!!!!

 • User
  Dátum: 2021. április 26., 11:47
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Az osszetort kerekpart lakatoljak Kezdin a polgarmesteri hivatal ele az elhunyt fenykepevel es azon szemelyek fenykepevel akik ebben a zonaba [Nyujtod, Szentkatolna ,Csernaton,Torja fele] elhunytak kerekparos balesetben.Lassak nap mint nap az :elojarok: a nem torodomseguk eredmenyet es kovetkezmenyeit.

 • User
  Dátum: 2021. április 26., 23:19
  ÉRTÉKELÉS: 5

  no para emberek a bajszos és társai rájöttek, hogy bicikliút is létezik, pedig minden adott volt csak meg kellett volna csináltatni az elmúlt 30 évben. Még egy pár ember meghal és arra meg is lesz. Sajnos a mentalitással is baj van de egy bicikliúttal 100%-an elkerülhető lett volna ez és kitudja mikor jön a következő, mert a székely ember nem biciklire termett hanem 2000 eurós a német által kidobott autóra, amire az árát külföldi kulimunkával gyűjti össze. 🙁

 • User
  Dátum: 2021. április 26., 23:21
  ÉRTÉKELÉS: 4

  A rendőrök is egy vicc kézdin szokás szerint. A múltkor is egy rendőr 3 hónapos rendöriskolával megálít Kézdivásárhely főterén, hogy nem viselem helyesen a maszkot és hol a tisztelet velük szemben pff. Részvétem a családnak és annak a 20 évesnek is, akinek az élete most elbaszódott egy ilyen figyelmetlenséggel.

 • User
  Dátum: 2021. április 27., 11:27
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Van néhány bicikliút Kézdin amelyet nem használnak a biciklisek, csak elvétve. Miért? Mert nem jó. Egyik a Bem utca felső szakaszán. A semmiből a semmibe vezet, se előtte, se utána nincs folytatása (Fortyogói úton hasonló a helyzet). A másik a Molnár Józsiás utca középső szakasza. Azon kívül, hogy ennek sincs folytatása egyik irányban sem, olyan mint egy hullámvasút. A járda feléből úgy van leválasztva, hogy minden kapubejárat előtt leereszkedik, utána fel, bukkanókkal, végig az utcán. Normális biciklizés nem elképzelhető rajta, mert a hullámzástól tengeribeteg lesz a bringás. Se a tervező, se a kivitelező nem ülhetett életében biciklin, ha ilyen lett. Gyakorlati érzék nulla. Úgyhogy, csak óvatosan azokkal a bicikliutakkal, mert ha csinálnak is, nincs köszönet benne. Azért csinálják, hogy legyen mire mutogatni, hogy igen, megcsináltuk. Meg, de hogyan? Kinek? Nem a bicikliseknek. A szavazóknak. De mi lesz, ha kiderül, hogy egybeeshet a kettő?