Felhívás!

Béres Optika Kézdin is

Béres Optika Kézdin is Kovászna megye

A héten nyílt meg Kézdivásárhelyen a Béres Optika, ám sokkal több puszta optikánál. Kis autótól nagy autóig, traktoron át mindenféle gépkocsi vezetéséhez szükséges orvosi vizsgálatot elvégeznek a rendelőben, emellett pedig a fegyvertartáshoz szükségeseket is. Béres Hajnalka szemész főorvossal, a vállalkozás megálmodójával beszélgettünk.

A doktornő egy évvel ezelőtt indított hasonló vállalkozást Sepsiszentgyörgyön, és akkor jött az ötlet, miszerint Kézdivásárhelyen is hasznos lenne működtetni, hiszen ilyen jellegű szolgáltatást senki sem nyújtott itt.

– A legnagyobb kihívást a szakorvos kollégák összegyűjtése jelentette, ugyanis ez a vállalkozás 8 szakorvos egyidejű jelenlétét igényli: belgyógyászra, orr-fül-gégészre, szemészre, neurológusra, pszichiáterre, sebészre, tüdőgyógyászra és ortopéd orvosra van szükség.

A szemész főorvos ezentúl ide várja betegeit, de célja kibővíteni az ellátást gyermekgyógyásszal, diabetológussal, általános és idegsebésszel, orr-fül-gégésszel, akik délután fogadnák az ügyfeleket. A rendelő a Gábor Áron tér 7-es szám alatt található, időpontot a 0267.708.199-es telefonszámon lehet foglalni. (x)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások