Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.30 Csodapark (am.–sp. animációs vígjáték, m. sz.); 17.00 A művészet templomai –Van Gogh: Búzamezők és borús égbolt között (ol. dokf.); 18.30 Kerekesek (magy. dokf.); 18.45 X-Men. Sötét Főnix (am. akció-kalandfilm, sci-fi); 21.00 Rocketman (ang. zenés életrajzi dráma, m. sz.); 21.00 Mami (am. thriller).

DOKUMENTUMFILM

Ma 18.30-tól mutatják be Kinda István néprajzkutató és Vargyasi Levente Kerekesek című dokumentumfilmjét a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban. A belépés díjtalan. (A helyek száma korlátozott, helyjegyet a Művész Mozi pénztáránál vagy a 0787.526.102-es telefonszámon lehet foglalni.)

A bemutatót követően kötetlen beszélgetés lesz az alkotókkal.

VIZUÁLIS MŰVÉSZET

A sepsiszentgyörgyi Lábas Házban Műhely_attitűd címmel nyílt kiállítás a Művészeti és Népiskola vizuálisművészet-csoportjának munkáiból, amely június 30-ig látogatható, hétvége kivételével naponta 8–16 óráig. A diákokat Vetró-Bodoni Barnabás irányította munkájukban.

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától az M Stúdió előadása a Háromszék Táncstúdióban: nem fogadott hívás(ok). Rendező: Sebastian Marina.

* Holnap és csütörtökön 19 órától a TÁSZ nagytermében a Tamási Áron Színház és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem közös produkciója, Maria Wojtyszko: Sam, avagy felkészülés a családi életre. Rendező: Bocsárdi László.

* Csütörtökön 19 órától az M Stúdió előadása a Háromszék Táncstúdióban: Danse Noir. Rendező-koreográfus: Barta Dóra.

KAMARAKÓRUS

Ma 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a Széna utcai evangélikus templomban a Pro Musica kamarakórus lép fel magyar szerzők műveiből válogatott műsorával. Karmester: Sipos Zoltán.

ELŐADÁS

Június 12-én, szerdán 19 órától a Vigadó nagytermében a Petőfi Sándor Gimnázium évzáró ünnepsége. A belépés díjtalan (előzetes regisztrációval).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.