Felhívás!

21 éves nő hunyt el egy balesetben Bardocon

21 éves nő hunyt el egy balesetben Bardocon Kovászna megye

Szombat hajnalban 4 óra körül értesítették a baróti rendőrséget a 112-es segélyhívón, hogy Bardocon, a 42-es és a 41-es községi utak kereszteződésénél áldozatokkal járó közúti baleset történt.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 23 éves férfi elvesztette az uralmat az általa vezetett személygépkocsi fölött, elhagyta az úttestet, nekiment egy hídfőnek, végül egy épület falának csapódott.

A becsapódás nyomán, az autóban utazó 21 éves nő életét vesztette, míg a jármű vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Két másik utas, egy 19 és egy 20 éves nő könnyebb sérüléseket szenvedett, őket is kórházba vitték kivizsgálásra.

A rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés, illetve testi sértés vádjával indítottak eljárást az ügyben.

(Kovászna megyei rendőr-főkapitányság, fotó: ISU)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. augusztus 1., 12:11
  ÉRTÉKELÉS: 34

  Nesze neked Bardoc napok!
  Átbulizott éjszaka, a legény felcsípett három leányt a tuning béjemvébe vagy ők a legényt. Csajoknak ilyenkor bizonyítani kell, hogy haza tudja “vinni egyszerre” őket.
  Sok lóerő, nagy sebesség, a lányok sikítanak a csávón úgy veszi be a kanyarokat, felfokozott hangulat, bőg a zene. Az alkoholmámorosság egy ilyen buliban alapdolog, biztonsági öv nem kell ilyenkor, csak ha lát a rendőr, hátul senki sem szokta magát bekötni amúgy sem.
  Szegény lány, szüleit nem lehet vígasztalni, nem is tudják elhinni, hogy ez megtörtént.
  A többiek jó, hogy ennyivel megúszták, oda a drága kocsi is.
  Elvétve megtörténik a baj az ilyen vagánykodókkal is, ezt csinálja a gazdagság, mert nem ők kellett a pénzre rádolgozniuk, eszik ezért nem éri fel hogyan tudjanak kicsapongani.
  Szomorú, hogy ennyire felelőtlenek a mai emberek, a fiatalok.
  Vigasztalódást a hozzátartozóknak, nyugodalmat a halottnak, gyógyulást a sérülteknek!

   • User
    Dátum: 2022. augusztus 2., 16:12
    ÉRTÉKELÉS: 4

    De olyanról hallottál, hogy amikor a fiatalok elmennek már azelőtt máshol bemelegíteni? Azt képzelitek, hogy csak egyszer egy évben falunapokon isznak ezek?
    A szombati falunapokra túl korán érkeztek így is.
    Nem vagy biztos a mondandódban, de mégis próbálsz cáfolni, de látjuk ez nem sikerült.
    Aki keményen rádolgozik az igen is megbecsüli, de ez a példa is mutatja, mi lesz az ellenkezője esetében rosszabb esetben.
    Ennyi idős korra mégis hogyan lehet ennyi reávalót megszerezni? Tizenkét éves kora óta dolgozott rá vagy hogy? Úgy, hogy a gazdag szülők a feneke alá tették a gyerkőcüknek a drága sok lóerős kocsit.
    De a mondandóm többi kulcsfontosságú mondataimat ti sem vitattátok azért.
    Megértem, hogy a béjemvések próbálják őket védeni itt.
    De az igazat megmondva, ennek sem kellett volna megtörténnie és nem is történt volna meg, ha felelősségteljesen ülnek kocsiba, akarom mondani maximum taxiba a buli után.
    Ha te is magadba nézel akkor a te gyermekednek is megtanítod a helyes magatartást, és nem a társa hagyja ott a fogát hasonló helyzetben.
    Mert mindenki volt fiatal, de tudjuk, mire megy ki a végén a dolog amikor a legény három nagyon csinos lánnyal egy béjemvével párosításban.
    Igen kivételesen ezek fiatalok mind csak citromos cukrosvizet ittak, utazni meg azért utaztak hajnalban, mert elromlott az órájuk és nem tudtak aludni, mert korán kelők. A nyomozók dolga kideríteni, hogy mi befolyásolta őket előtte vagy az utazás alatt mi vonhatta el a vezető figyelmét ilyenkor, akik átéltek hasonlót tudják, mások sejthetik.
    Pont, hogy az a fiatal, aki ezt elolvassa, ha egy is és tanul ebből megérte, akkor ő nem lesz ilyen hasonló helyzetben.
    Nem ítélek el senkit, hogy éltek fiatalként, de több felelősségtudattal ma is élhetne az a lány. Szerinted a lány szüleit ez meg tudja vígasztalni?
    Elég szomorú a mai világban, hogy aki a baj megelőzésére óvva intően tanácsot ad azt nevezik egyesek “szaralaknak”.
    De szerencsére sokan értenek még velem egyet, ami kitűnik a hatvan darab lájkokból.

  • User
   Dátum: 2022. augusztus 1., 19:42
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Gratulálok az előző kommentelőnek!!
   1. Attól, hogy Bardocon történt nem biztos, hogy a falunapon voltak.
   2. Attól, hogy BMW, nem biztos, hogy drága vagy tuningolt.
   3. Attól, hogy fiatal nem biztos, hogy nem dolgozzott rá az autóra.
   Félreértés ne essék, szörnyen sajnálom ami történt, számomra is felfoghatatlan, viszont az ilyen kommenteket lehetne mellőzni, mert ettől senkinek nem lesz jobb.

  • User
   Dátum: 2022. augusztus 1., 22:27
   ÉRTÉKELÉS: -2

   Miféle rosszindulatú szaralak vagy te?
   Ott voltál, hogy ilyen részletesen le tudod írni a tragédiát?
   Irigy vagy a fiatalságukra vagy arra, hogy autójuk van?
   És ha nem ő dolgozott meg érte akkor sincs semmi közöd hozzá.
   Fiatalok éltek és egyáltalán nem gondolták, hogy tragédiával végződhet. Ezért nem szabad elítélni őket.
   Nézz magadba, benned is van hiba pont úgy ahogy bennem és bennük és a mai fiatalságba az idősekbe és mindnekibe.

 • User
  Dátum: 2022. augusztus 1., 21:39
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Istenem, milyen okos valaki, aki nem ismeri a történtek. A baleset péntek éjszaka történt, a Bardoc Napok szombat, vasárnap voltak megrendezve. A fiatalok átutaztak Bardocon és nem voltak Bardociak. Nagyon sajnálom öket is és a szülőket is.

 • User
  Dátum: 2022. augusztus 2., 12:41
  ÉRTÉKELÉS: -4

  Miért kell a baróti fiataloknak Erdőfüle x kocsmájába menni szórakozni vagy egy italt meginni? Mert ennek a lezülött, bányászlapátokat éltető városnak semmije nincsen. Csak a hencegés, a hajrábarótózás, a hajráerdővidékezés. Megbuktunk barátaim, az van, rímekbe szedett hőskölteményestől, polgármesterestől, tanácstól és tanácsadóstól, hivatalostól, mindenestől együtt. A Jóisten nyugtassa a szörnyű körülmények köztt elhunyt drága fiatalokat, adjon megnyugvást lelkeiknek az ő orszzágában. Ámen. Barótnak pedig ébredést, mert nagy szüksége lenne rá.

 • User
  Dátum: 2022. augusztus 4., 5:36
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Arra van esz a kornyeken,hogy szidjak a rendoroket,amikor radaroznak vagy szondaznak”igen,me gyujtik a penzt a gazemberek”,de erdovidek fiataljai(tisztelet a kivetelnek) fittyet hanynak a sebessegkorlatozo tablakra,lelkiismeret furdalas nelkul beulnek a volan moge a kocsmabol kijovet,stb.Es minden evben van egy tragedia.Es megsem okulnak belole.Sajnalatos,hogy ilyen fiatalon tonkretettek az eletuket egy buta dontes miatt.Meghalni meg lehet,ha falu kozott 50-el is megyunk,de joval kissebb a valoszinusege,nem?Aki pedig ittasan vezet,vagy drog hatasa alatt,attol orokre elvennem a hajtasi engedelyt.

  • User
   Dátum: 2022. augusztus 4., 11:20
   ÉRTÉKELÉS: 7

   Teljesen igazad van. Mintha mindenki hülye lenne, azok kivételével, akik úgy tapossák a gázpedált mintha beleőrültek volna. A nagyfiúk, a nagyvagánykodók. De ez nemcsak Erdővidékre jellemző. Ilyen a mentalitás.