Felhívás!

Röviden

Parkolóhelyek kiadása

 

Értesítsük Kézdivásárhely lakosságát, hogy a polgármesteri hivatal tanácstermében tartandó árverésen kiadjuk za Ojtoz utcában újonnan kialakított parkolóhelyeket június 15-én, csütörtökön 15 órától. Az érdekeltek a jelentkezési iratcsomót ma, június 14. 15 óráig nyújthatják be a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal iktatójába. A következő iratok szükségesek: típuskérés (beszerezhető a városrendészeti irodától); személyazonossági igazolvány másolata; lakás tulajdonjogát bizonyító irat másolata; a személygépkocsi járműigazolványának másolata; a helyi adóhivatal által kiállított bizonylat; a személygépkocsi használati jogát bizonyító irat másolata (pl. leasing-szerződés) – esettől függően; fogyatékossági fokozatba való besorolást igazoló bizonylat – esettől függően; nyugdíjszelvény-másolat férjnek és feleségnek – esettől függően. Bővebb tájékoztatás igényelhető a városrendészeti irodától (202-es iroda) vagy a 0730.600.284-es telefonszámon.

 

Álláshirdetés

 

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet egy egészségügyi asszisztensi állás betöltésére az iskolai orvosi rendelőbe. Kötelező feltétel posztliceális szakmai végzettség. A versenyvizsgát 2017. július 25-én 11 órakor tartják a hivatal gyűléstermében. A versenyvizsgán résztvevők 2017. július 17-ig nyújthatják be iratcsomóikat a városháza 2-es számú irodájába. Az iratcsomók tartalmával kapcsolatosan, illetve egyéb felvilágosítást a hivatal 203-as irodájában, vagy a 0267.361.974-es telefonszámon, a 132-es belső számon kaphatnak az érdeklődők.

 

Kiállítás

Ma 18 órától a Vigadó Művelődési Házban Márton Árpád csíkszeredai festőművész Élet-jelek című kiállításának megnyitójával avatják fel a dísztermet.

Meseklub

 

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban június 15-én, csütörtökön Meseklubot tartanak 14 és 15 óra között az óvodásoknak, 16 és 17 óra között az I–IV. osztályosoknak. A meseklub témája: Emlékezés a magyar feltalálókra, a magyar feltalálók napja (június 13.) alkalmából.

 

Hozzászólások