Felhívás!

Röviden

Zöldhulladék-gyűjtés Kézdivásárhelyen

A Gosp-Com Kft. értesíti a magánlakások tulajdonosait, hogy 2018. július 30-tól megkezdi a zöldhulladék-gyűjtést a kézdivásárhelyi, nyujtódi, szászfalusi és sárfalvi magánlakásoktól. Megkérik a lakókat, hogy az erre a célra kijelölt, 240 literes konténereket minden hónap első és harmadik hetén, a háztartási hulladék gyűjtésével megegyező napokon helyezzék ki a portájuk elé. Bővebb tájékoztatás a 0267.361.060-as telefonszámon vagy a cég székhelyén kérhető.

Hirdetés

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala értesíti az érdekelteket, hogy a 2018. július 27-re tervezett, nyujtódi földeladásra meghirdetett licitet elhalasztja.

Álláshirdetések

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet általános végrehajtó köztisztviselő – helyi rendőr állás betöltésére. Kötelező feltételek: középiskolai végzettség, 6 hónap régiség, B-kategóriájú vezetői engedély. A versenyvizsga 2018. augusztus 16-án 10 órakor lesz a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal gyűléstermében. A versenyvizsgán résztvevők 2018. augusztus 7-ig nyújthatják be iratcsomóikat a polgármesteri hivatal iktatójába.

Kézdivásárhely Municípium Polgármesteri Hivatala állást hirdet a Vigadó Művelődési Házban kulturális referens munkakör betöltésére. Feltételek: felsőfokú végzettség, gyakorlott szintű informatikai ismeretek (a Word- és az Excel-programok átfogó ismerete), román állampolgárság, büntetlen előélet. Az írásbeli versenyvizsga 2018. augusztus 21-én, kedden 10 órakor, a szóbeli versenyvizsga 2018. augusztus 22-én, szerdán 10 órakor lesz megtartva a Vigadó Művelődési Házban. Kérések benyújtási határideje: 2018. augusztus 13. 15 óra, a hivatal iktatójába (3-as szoba). Bővebb felvilágosítást és az írásbeli vizsgához szükséges szakirodalmat a hivatal 203-as irodájában vagy a 0267 361.974, 132-es belsőszámon nyújtanak. Az elvárt kompetenciák és az állás betöltéséhez előnyt jelentő tényezők megtalálhatóak a www.kezdi.ro honlapon vagy a Vigadó Facebook-oldalán.

 

 

 

Hozzászólások
Ötven éve „tanulva tanítanak”

Ötven éve „tanulva tanítanak”

A tanügyi káderek 1969 februárjában megtartott országos konferenciáján vetődött fel első alkalommal a Pedagógusok Háza szükségessége. 1971-ben alakultak meg ezen központok mint önálló módszertani, tudományos, kulturális és nevelési intézmények. A sepsiszentgyörgyi pedagógusok háza a jubileumot a Fidelitas hotelben tartott szakmai konferenciával és a volt vezetők díjazásával ünnepelte meg.