Felhívás!

Árusok az Őszi Sokadalomra

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala kereskedők jelentkezését várja az Őszi Sokadalom városnapokra, amelyet augusztus 31. és szeptember 2. között tartanak. A városünnepre öt kategóriában lehet jelentkezni, mindegyik kategóriában az űrlap kitöltésével, valamint a szabályzat elfogadásával válik érvényessé a jelentkezés.

Az első kategóriába a közélelmezés tartozik, a rendelkezésre álló felületek 4 db. 120 m2-es terület a kiszolgáló és a fogyasztói egységet beleértve, 1 db. 220 m2-es terület a kiszolgáló és a fogyasztói egységet beleértve. Túljelentkezés esetén licitet tartunk augusztus 7-én, kedden. A 2–4. kategóriába tartoznak a popcorn, főtt kukorica, vattacukor, fagylalt, édesség, hot-dog, szendvics, saorma, kürtőskalács, lángos.
Jelentkezési határidők: lacikonyhával július 31., kedd 14; egyéb közélelmezéssel, ipari cikkel, hagyományos termelőként vagy kézművesként augusztus 17., péntek 12 óra.
Űrlapok beszerzése és leadása: a polgármesteri hivatal (525400 Kézdivásárhely, Gábor Áron tér, 24. szám) iktatójából, a www.kezdi.ro vagy a www.oszisokadalom.ro honlapról. Ugyanitt lehet kéréseket letenni vidámparkokra is. Nyitva tartás: hétfő–szerda 9–15 óra, csütörtök 9–17 óra, pénteken 9–13 óra. A kéréseket elfogadjuk online is az oszisokadalom@kezdi.ro e-mail címen vagy a 0267.361.652-es faxszámon.
Egyes kategóriákban a helyek elosztása a jelentkezés sorrendjében történik, amennyiben többen jelentkeznek a kiszabott helyek számánál, licitet tartunk, amelynek időpontjáról időben értesítjük az érdeklődőket. A szabályzat, a kereskedelmi felületek ára és a vásári térkép megtalálható a polgármesteri hivatal iktatójában, illetve a fent említett honlapokon. <<

Hozzászólások