Felhívás!

Továbbképzési lehetőség

Továbbképzési lehetőség

Az Európai Szociális Alapból az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program 2014–2020 által társfinanszírozott projekt most Kézdivásárhelyre is megérkezett. A projekt 16–24 éves NEETs (vagyis oktatásban, alkalmazásban vagy továbbtanulásban nem lévő) munkanélküli fiatalok munkalehetőségének és munkapiacra való beilleszkedési lehetőségeinek növelését célozza a központi régióban, vagyis Brassó, Kovászna, Szeben, Hargita, Maros és Fehér megyékben.

A projekt aktív és személyre szabott beilleszkedési szolgáltatásokkal rendelkezik, melyekhez a közvetítés, tájékoztatás, szakmai képzési programok, business és life coaching tartoznak.
A projekt, többek között, folyamatos szakmai képzési programokat kínál, azoknak, akik teljesítik az alábbi feltételeket: munkanélküli NEETs (vagyis oktatásban, alkalmazásban vagy továbbtanulásban nem lévő) fiatal, 16–24 év közötti életkorral; lakhelye a végrehajtási terület valamely megyéjében van; nincs munkahelyük és nem vesznek részt valamely oktatási vagy képzési programban; jelentkezniük kell fiatal munkanélküli nyilvántartásba vételéért az Országos Munkaerő Ügynökségnél.
A szakmai képzési program a következő területeken indul: biztonsági ügynök, szobalány, fodrász, virágkötő – dekoratőr, adatbevezetési, érvényesítési és feldolgozói operatőr, könyvelő, munkaerőforrás-felügyelő, kereskedelmi dolgozó és CNC szerszámgépek kezelője. A képzési idő 2-től 6 hónap, aki a képzés elvégzése után munkába áll, támogatásban is részesül.
A projektről bővebb információt talál (kiírás, továbbképzési szakterületek és részletei) a www.kezdi.ro honlapon. Ha kérdése lenne, írjon a proiect@ultrasecurity.ro e-mail címre vagy hívja a 0730.133.382-es telefonszámot. <<

Hozzászólások