Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kirakatba is jó választás a hővédő fólia!

Kirakatba is jó választás a hővédő fólia! Életmód

Ami egy webshopnak a profi, fényképes, online katalógus, az a hagyományos üzlethelyiségnek a kirakat. Ha szépen berendezett, dekoratív kirakat mellett sétálunk el, akkor jó eséllyel meg is állunk előtte. Ilyenkor általában nem csak az üveg mögötti árucikkeket nézzük meg, hanem bepillantunk a boltba is. Ha meggyőző a látvány, akkor nagy valószínűséggel be is lépünk az üzletbe. Egy jó kirakat nagyban hozzájárul az üzlet sikeréhez.

Kirakat, mint vásárlásösztönző eszköz

Az üveges, külső portálnak vonzónak kell lennie, mert sok üzlettulajdonosnak ez az egyetlen eszköze, hogy az utcán sétáló embereket, a lehetséges vevőket becsábítsa az üzletbe. Sok múlik azon, hogy milyen a világítás, a berendezés dizájnja, a téma. A kirakatrendezés nem véletlenül egy külön szakma, hiszen rendkívül fontos az értékesítés szempontjából. De mi történik akkor, amikor a gyönyörűen kivitelezett, minőségi árucikkekkel berendezett kirakatunkban a nap hatására, szépen lassan tönkremennek a termékeink? Eltakarni nem szeretnénk, hiszen, akkor pont a lényeg veszne el, de azt sem szeretnénk, hogy idő előtt selejtbe kerüljenek a kirakati termékek. Erre a problémára nyújt megoldást a hővédő fólia.

Napszítta probléma

A Sonnenschutz 45% hővédő fólia elsősorban olyan helyekre ajánlott, ahol szeretnénk, ha a káros UV sugarak nem tennék tönkre termékeinket, bútorainkat, kárpitjainkat. Ez a típusú fólia bár hőelnyelő, hővédelem szempontjából kevésbé ajánlott, de sötétedés szerint a legvilágosabb. Használatával így nem kell lemondanunk a természetes fényről, és a fóliázott üvegfelületen is átlátunk. Statikus fólia, ami azt jelenti, hogy ragasztó nélkül tapad a felületre. Nagy előnye továbbá, hogy számos alkalommal visszaszedhető és újra felrakható. A felhelyezése egyszerű, és nem igényli szakember bevonását. Bolti alkalmazás során a visszajelzések szerint egy teljes nyáron át nyújt védelmet a kirakati termékeknél. A fóliázott felület mögötti árukat nem szívja ki a nap, és nem veszítik el formájukat, színűket. Nagyobb üvegfelület fóliázásának a méretre szabása lehet kissé nehezebb, de ezt is el tudjuk magunk végezni, talán a felhelyezéshez érdemes segítséget kérni.

Alkalmazási lehetőségek

Üzletek kirakatainak fóliázására nagyszerű megoldás a hővédő fólia. Azonban nem csak bolti üvegportálok fedésére alkalmas, hanem otthoni használatra is. Ahogy a kirakatban, úgy lakásunkban is problémát jelenthet, hogy a nap sugarai roncsolják a bútorok szöveteit, szőnyegeket, szőnyegpadlókat. Ha redőnnyel, függönnyel védekezünk a nappali forróság ellen, akkor a fényt is kirekesztjük otthonunkból. A Sonnenschutz 45% fólia tetőtéri ablakoknál is alkalmazható. Ha szobanövényeinket a fóliázott ablakhoz tesszük, akkor biztosítjuk számukra a növekedésükhöz szükséges napfényt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük