Felhívás!

Tanévzáró a táncosoknál

Tanévzáró a táncosoknál Cseperedő

Június 14-én került sor a kovásznai Tanulók Klubja tánctagozatának tanévzáró előadására. A diákok mellett a legkisebbek, az óvodások is bemutatkoztak a szülők, nagyszülők, barátok előtt és produkciójukkal nagy sikert arattak.

Az előadásunkon az óvodás gyerekek, elemi, gimnazista és középiskolás tanulók változatos koreográfiákat mutattak be, a gyerekjátékoktól, népi- és stilizált, modern táncokon át az aerobikig, tematikus és kortárs táncokig.

Sikeres tanévet zárt a Tanulók Klubjának egyik legnépszerűbb és több száz gyereket vonzó táncköre, számos fellépésen, rendezvényen és versenyen vettünk részt. Összesen tizenhat első, tizenegy második, és három harmadik díjjal büszkélkedhetünk, melyeket a Foksányban , Râmnicu Sărat-on, Baróton, Gyergyószentmiklóson, Kézdivásárhelyen, Onyesten és Vászlóban megrendezett megyeközi és országos versenyeken nyertünk. Mindannyian valljuk, hogy „a tánc lényege, hogy azzá tesz, aki lenni akarsz”. Ezúttal is szeretnénk megköszönni Horváth Zita-Magdolna és Barta Melinda tanárnőknek a ránk fordított időt, és kitartó munkájukat. Köszönjük a sok jó élményt, melyet a tánckörrel élhettünk meg.

Ambrus Édua, VII osztályos tanuló

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.