Felhívás!

Szélkirálynő, ahogyan a gyerekek látják

Szélkirálynő, ahogyan a gyerekek látják Cseperedő

Díjazták Az ezerarcú természet barátai – Barátunk a levegő nevet viselő nevelési projekt részeként meghirdetett Szélkirálynő megyei alkotópályázat nyerteseit. Az ünnepségnek a Hófehérke Napközi Otthon adott otthont.

A pályázatot meghirdető Hófehérke Napközi Otthonnal együtt összesen 12 óvodából 53 alkotást küldtek be a gyerekek. Június 4-én, az eredményhirdetés napján a kis díjazottak és kísérőik megcsodálták a pályamunkákból rendezett kiállítást, majd izgatottan figyelték, és türelmesen hallgatták Márk Emese óvodavezető köszöntő beszédét, Bedőházi Emese Aranka, az alkotópályázat egyik kezdeményezőjének és szervezőjének rövid ismertetőjét, valamint a zsűritagok értékelő és dicsérő mondanivalóját.

Ezután Vasile Ágnes és Szabó Anna Mária – az alkotópályázat szervezői – korcsoportok szerint szólították a kis ügyes kezű díjazottakat, akik büszkén és örömmel vették át a Szélkirálynő „batyujába” rejtett ajándékaikat és oklevelüket.

A négytagú zsűri döntése alapján a kiscsoportban első helyezett Deák Dóra-Tímea (Hófehérke Napközi Otthon), II. Farkas Anna (Hófehérke), III. Soós Fanni (Vargyas), különdíjas Majlát Levente (Nyújtód). A középcsoportosoknál I. díjas Vásárhelyi Natália (Vargyas), II. Kicsid Eszter (Hófehérke), III. Bara Csenge (Gulliver Napközi Otthon), különdíjban részesült Rácz Janka Réka (Hófehérke). A nagycsoportosok közül első helyezett Örsi Hanga (Hófehérke), II. Szabó Dorottya (Hófehérke), III. Toók Emese, Incze Natália (Nagyajta), különdíjas Incze Soma (Árkos).

Gratulálunk minden kis nyertes alkotónak és felkészítő óvónőknek! Köszönet a támogatóknak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.