Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Skorpió-horoszkóp

Na, idefigyelj, el kell mondanom amit, érzek. S mikor én ezt kimondom, elvárom tőled, hogy maximálisan figyelj rám, hiszen neked mondom, mert benned megbízom, te vagy a lelki társam, bizalmasom. Másként nem nyílok meg senkinek. Nem szeretem, ha zöldfülűnek néznek, habár sokszor annak látszom, de te, aki ismersz, tudod, hogy messzemenően nem így van.

Egyszerre több vasat is tartok a tűzben. Rajtam nem fog ki senki, mert százszor felállok, minden harc egy kihívás számomra, minden kudarc egy motiváció. Te tudod, hogy lelkem mélyén nem az vagyok, aminek látszom, de nem is akarnám, hogy mindenki előtt nyitott könyv legyen az életem. Szeretem a pörgést, úgyhogy gyerekként jobb, ha a versenyszellemet belém neveled, mert szinte biztos, hogy minden vetélkedőt megnyerek, ha te támogatsz és mellém állsz. Állom a sarat és kiállok melletted, csak ne kerülj ki, ne odázz, mondd ki tisztán, mit vársz el tőlem. Te vagy az kedves földim, kiért a rejtelmeket és a csodákat is folyton kutatom, hogy elnyerjem elismerésed, hogy megmutassam, bízhatsz bennem.

De ne élj vissza a bizalmammal, mert én soha nem fogom elfelejteni, ha engem átversz. Szép vagyok, ha te szépnek látsz, jó vagyok, ha te jónak látsz, de lehetek bármi, nekem nem akadály a nehézség, ha van célom, ha van kiért. De a biztatásod nyugtat, a bátorításod erőt ad, a közelségedben nincs lehetetlen. Csak engedj szabadon, hogy párduc testem végigvágtasson az élet göröngyös útjain, misztikus lelkem szárnyaljon az égbolt Göncölszekerén, és akkor én leszek, mert te vagy nekem. Na, idefigyelj, el kell mondanom, hogy ez kettőnk közt kell maradjon, mert mástól nem várom el, hogy így is megismerjen, de tőled igen!

Csákány Zsuzsanna

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük