Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Rajzverseny óvodásoknak és iskoláknak

Rajzverseny óvodásoknak és iskoláknak Cseperedő

Táplálkozzunk egészségesen! címmel hirdetett rajzversenyt Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség. A felhívásra 42 tanintézmény jelentkezett, összesen 4836 óvodás és általános iskolás vett részt a programban, amelynek célja, hogy az egészséges táplálkozás fontosságára felhívja a figyelmet már gyerekkorban.

Hirdetés
Hirdetés

A rajzversenyt két kategóriában hirdették meg, tej és gyümölcs témában, kapcsolódva az Európai Unió által finanszírozott pék- és tejterméket, illetve gyümölcsöt biztosító programjához.

Tej kategóriában első díjat nyert az árapataki óvoda Katicabogár csoportja, a kisiskolásoknál a sepsiszentgyörgyi Nicolae Colan Általános Iskola előkészítő A osztálya vitte el a pálmát, míg a gimnazistáknál a Váradi József Általános Iskola VI. C. osztálya nyerte az első díjat.

Gyümölcs kategóriában az árapataki óvoda középcsoportja nyert, az elemistáknál a Nicolae Colan Általános Iskola I. A. osztályának alkotása bizonyult a legjobbnak, gimnazisták közül a Váradi József Általános Iskola V. B. osztálya nyerte az első díjat.

A rajzversenybe benevező csoportok és osztályok gyümölcskosarat és tejterméket kaptak kóstolás céljából, a zsűri által kiválasztott nyertesek pedig könyvjutalmat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.