Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Örömmel, lelkesen tanulnak

Örömmel, lelkesen tanulnak Cseperedő

Az őszi szünet a pihenésről, feltöltődésről, szórakozásról is szól. Mókáztak a Helen Doron Angol Nyelviskolánál is, Halloween-napot tartottak. Mára már szinte az egész világon ünneplik a Halloweent, így érdemes tájékozódni arról, hogy mit is rejt magában ez az őszi ünnep.

A „tökös” napon a gyerekek „tök” jól érezték magukat a Helen Doron Nyelviskolában. A központ egész nap látogatható volt, óránként váltották a csoportok egymást, ahol az érdeklődök rendhagyó angol tevékenységnek lehettek részesei, egyrészt megismerkedhettek a Halloween angolszász ünneppel, másrészt pedig zajlott az angol tevékenység „tök” jó játékokkal és „tökös” kiegészítőkkel. Szó esett erről az ünnepről, ki-ki elmesélte, hogy mit tud róla, meghallgatták a legendát, majd töklámpást gyújtottak, az angol tevékenység végén pedig „tökös” feladatokat kellett megoldjanak.

„Angol nyelviskolaként működve fontosnak tartjuk az angol nyelv tanítása mellett az angol kultúra megismertetését és annak elfogadását is. Ezért szoktunk alkalomadtán tematikus napokat is tartani, amelyek nagy sikernek örvendenek mind a gyerekek, mind a szülők körében” – nyilatkozta lapunknak Papp Gyöngyike, a kézdivásárhelyi Helen Doron Angol Nyelviskola tanára. 

A nyelviskola októberben online angol tanulási kihívást is indított, amelyre Kovászna megye több településről neveztek be érdeklődők. A kihívás során 31 napon keresztül minden nap egy zárt csoportba töltöttek fel 10-10 kifejezést, hasznos mondatot kezdőknek és haladóknak, de kisebb feladatokat is megoldottak. A kitartás, szorgalom és az angol nyelv iránti szeretet ötvözte a tanulni vágyók munkáját. Ugyanakkor mindenki egy jelképes összeggel támogatta ezt a lehetőséget, amit egy idős hölgy napi meleg ebédjének a kifizetésére szántak. 

A téli szünetig hetente zajlanak majd a tevékenységek a központban. Decemberben várják a Mikulást, de szó esik majd a karácsonyi, adventi ünnepkörről is.

Január folyamán új óvodás és kisiskolás csoportok indulnak, folytatódnak az online tevékenységek is mindazoknak, akik a technika adta lehetőségekkel szeretnének élni és így tanulják az angolt. Így azok a fiatalok, felnőttek, akik otthonról szeretnének angolul tanulni tanári segítséggel, vegyék a bátorságot és keressék meg a Helen Doron angol nyelvközpontot, hisz erre is van megoldás, ugyanis most már közel három éve működik az online nyelvoktatás is. (bzs)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük