Hirdetés
Hirdetés

Mert olvasni jó!

A Bod Péter Megyei Könyvtár két könyvet ajánl a gyerekek és szüleik figyelmébe.

Sylvia Plath: A mindegy-öltöny

„A szürke dobozban, a fehér selyempapírtól ölelve egy pihe-puha, bolyhos, vadonatúj, mustársárga öltöny feküdt. A három rézgombja úgy ragyogott, mint három apró tükör, és a hátán is volt két rézgomb, és egy-egy rézgomb csillogott a mandzsettáján is…”


Igazi irodalmi csemegét tart a kezében az olvasó: a modern angol irodalom neves költője, a Pulitzer-díjas Sylvia Plath olyan oldalát mutatja meg ebben az elbűvölően kedves, bohókás mesében, amit kevesen ismernek. Jólesz Maxi családjában mindenkinek van öltönye. Vajon végre Maxi is megkaphatja álmai öltönyét? Ötéves kortól ajánlott.

Kukkants bele! – Mindenféle ismeretek

„Te tudtad például, hogy: az első repülőút a Wright-testvérek Flyer repülőjével csupán 12 másodpercig tartott? A zsiráfok állva alszanak? Az összes emlősállat egynegyede denevér? A nőstény méhek tudnak szúrni, a hímek azonban nem? Elvis Presley több mint 600 dalt vett fel lemezre.


Ebben a könyvben feltárul előtted egy sor tény, információ és ismeret a világról! Több mint 135 kihajtható lap, több száz ismeret a világról!”

Ötéves kortól ajánlott.

(Forrás: moly.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük