Felhívás!

Horoszkóp – Lazulás rák csillagjegy módjára!

A rák csillagjegy szülöttje szereti a kényelmet, jólétet, társaságot, muzsikát. Valójában lazának látszik, de korántsem az. Mi azt gondoljuk, hogy vezessük őt, de valójában ő vezet minket, hiszen csak a számára jelentéktelen dolgokban engedi másoknak az irányítást.

Ami számára fontos, azt soha nem engedi ki a kezéből. Bár ollóit a nagyvilág felé szögezi, mégsem mar meg senkit, csak végső elkeseredésében okoz nyílt sebet mások szívében. A makacsságát illetően tudni illik, hogy soha nem adja fel, akkor sem, ha saját magát sebzi meg, mert ő ilyen. Valójában a szeretteit is ily módon védi.  Csak óvatosan vele, mert amíg magyarázza, hogy milyen szelíd máris elkapta az áldozatát.

Mindent bevet a cél érdekében. Senki nem ismeri ki igazából, mert legtöbbször nem vállalja fel önmagát. Életét meghatározza a rokonszenvedély és ellen-szenvedély. Vagy túlzottan szeret, vagy nagyon utál valakit. Nincs középút! Imád gyűjteni, mesélni, egyedit alkotni, miáltal megcsodálják, megdicsérik, szóvá teszik őstehetségét, azt a bájt, amit legtöbbször csak ő lát maga körül, mert akarva, akaratlanul változik és ezt nehéz követni. Rá igazán jellemző az egyszer fent, egyszer lent mondás. Érdekes tulajdonsága az intuíció, mivel nagyon gyorsan ráérez mások gondolataira, így könnyen tudja irányítani a körülötte lévő embereket. Ha olyan környezetben nő fel, egykettőre feltornássza magát a létrán, de ha ingerszegény körülmények veszik körül, ellaposodik és önmarcangoló életbe vág át, ahol előszeretettel vádaskodik, szinte mindenkit kioktat, megtépáz.

Fő, hogy szeressék, mert az a legnagyobb hajtóerő mitől megerősödik, harcol és képes bármit elérni. Neki mindig forog a kerék. Hol sárban, hol meg verőfényes erdei tisztáson hempereg az élet göröngyös útjain. De soha nem adja fel, egy örök harcos, akit ha megértenek, és megfelelő módon kezelnek, a mennyországba repíti szeretteit, hogy aztán az első kis csetepaté után jöjjön a pokol. Ilyen ő, egy szerethető, szeszélyes,szitkozódó, de szép lelkű ember. Ha igazán közel enged magához megtudod, milyen érzés állandó útkeresésben, állandó meglepetésben,örök mozgásban élni.

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.