Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Horoszkóp

„Ha nem úgy járod a táncot, ahogy én diktálom, bizony érezni fogod a haragom!” – mondaná egy Oroszlán csillagjegyű csecsemő, aki épphogy meglátta a világot, máris meg akarja hódítani. Igen, ők arra születtek, hogy vezessenek, hogy megmondják a tutit. Ezért mi, felnőttek nagyon gondosan oda kell figyeljünk a kis lurkóra, hiszen issza a szavainkat, másolja a tetteinket és nem mindegy, hogy milyen mintát mutatunk neki. Ha káosz köszönt rá gyermekkorában, akkor azt hiszi, mindent ő rontott el, és mély depressziójában őrültségbe kerget mindenkit, aki körülötte van, mert úgy érzi, hogy elveszítette varázsát.

Nagyon hamar megun mindent, ha nem vagyunk képesek kitartásra és magabiztosságra nevelni őt. Igen, a jelképes vad oroszlán mögött egy félénk kis nyuszi lapul, aki képes mindent feladni. Valójában őt kell uralni gyermekként, azért, hogy magabiztos szilárd alapokkal váljon igazi hódító felnőtté. Imádja az életet, ezért ha azt akarjuk, hogy érzelmileg megnyugodjon, szervezzünk kirándulást neki, ahol alkalom adódik az önmutogatós, behódolós cseleit megmutatni. Szeret a társaság középpontja lenni, csakis ő lehet a körülötte zajló cselekvések irányítója.

Felnőttként vagy sikeres vagy bekeseredett mormota. Nála nincs középút. Nagyon nagy szíve van, ezért sokszor éri bántódás, viszont a lustasága miatt még a sérelmeit is képes szőnyeg alá seperni. Fél a csalódástól, ezért nem köt kompromisszumot, csak békepipát szív, de azt is, ha eljött az ideje. Szerinte mindenki hibás, ha valamit elszúr, csak ő nem. Persze, ha a lábujjára lépnek, rögtön megbocsájt, hogy ne érezzen lelkiismeretfurdalást, ne szenvedjen. Szereti, ha csodálják, de nem elégszik meg ezzel, többet akar mindig és itt bukik el. Jó észjárással és karakán alkattal érkezik a földre. Úgy is kell őt lássuk, hogy megmutassa elképesztő kreativitását, jelleme piramisán kacsintgató éles észjárását, jó modorát. Imádja az aprólékos munkát, megnyugtatja, kitartásra szoktatja. Ha olyan társra, barátra tesz szert, aki követi és felnéz rá, egy életre szóló imádat kíséri életútjukat. Ha meg nem, hát Istenverte sorsa lesz. Haragos, dühös, tele panasszal. Ezért érdemes pátyolgatni, szeretgetni kiskorában az Oroszlán csillagjegy-szülött gyermeket.

Csákány Zsuzsanna

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.